Kisalföld logö

2017. 01. 16. hétfő - Gusztáv -6°C | -1°C

Szakács: Firtl nem szavazott Sopron ellen

„ Firtl Mátyás személyében egy elkötelezett soproni lokálpatriótát lehet tisztelni és támogatni, aki a megyei közgyűlési munkában is mindig Sopron és térsége érdekeit képviseli” – mondta Szakács Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnöke Sopronban tartott sajtótájékoztatóján.
Szakács Imre a Regionális Fejlesztési Tanács elnökeként is kijelentette: nem igaz az, hogy a megyei önkormányzatban Firtl Mátyás Győrt támogatta volna Sopron ellenében, hiszen a döntést Győr vagy Szombathely között kellett meghozni. Hozzátette: Firtl Mátyás a megye képviseletében az Eurégió West/Nyugat- Pannónia, valamint az Alpok-Adria munkaközösségben mindig kiállt amellett, hogy az EU-tagsággal járó lehetőségeket Sopron érdekében hatékonyabban kell használni. Sopron rendelkezik azzal a természetes régióközpontúsággal, amely révén Burgenlandban is sokan Sopront tekintik a régió fővárosának. Nincsenek ellentétek Győr és Sopron között, mert a két városnak a maga természetes régiójában megvannak a maga külön-külön feladatai – mondta a megyei elnök.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Istállóban lakik a család

Nikolicsék évek óta pályáznak szociális bérlakásra, mindeddig eredménytelenül. A Fertőszentmiklóson élő kétgyermekes házaspár az egykori istállót alakította át szobává. A négyszer négyméteres helyiség, ami 13 éve a Nikolics család „otthona", egyszerre konyha, fürdő, háló, nappali és gyerekszoba. Tovább olvasom