Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Súlyos sérülés - Gyalogost gázolt egy volvós Sopronban - fotók

A gyalogos az autó első szélvédőjének csapódott, majd az úttestre esett.

Kedd 7.45 - Személyi sérüléses közlekedési baleset történt hétfőn este 6 óra 25 perckor Sopronban, a Lackner Kristóf utcában - írta közleményében a rendőrség kedden.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy 31 éves soproni férfi az általa vezetett Volvo típusú gépjárművel közlekedett a Teleki Pál utca irányából a Selmeci utca felé. A Lackner Kristóf utca - Gyár utca kereszteződéséhez érve a szitáló esőtől korlátozott éjszakai látási viszonyok ellenére nem kellő figyelemmel közelítette meg a kijelölt gyalogos átkelőhelyet.

A rendőrség felvétele
A rendőrség felvétele


A gépkocsivezető későn észlelte az átkelőhelynél a gyalogost és a 44 éves helyi férfit elütötte. A gyalogos az autó első szélvédő üvegének csapódott, majd az úttestre esett és nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett.

A Soproni Rendőrkapitányság a baleset okozójával szemben közúti baleset okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított - olvasható a közleményben.

A rendőrség felvétele
A rendőrség felvétele


Olvasónk beszámolója hétfőn este

"Sopronban a Lackner Kristóf utcában, ahogy kijövünk a Momától, a zebrán elütött egy gyalogost egy fehér Volvo. Szegényt hordágyon merevítőkben vitték el. A kocsi szélvédöje betört" - írta olvasónk hétfőn este néhány perccel este kilenc óra előtt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A megbízatás nem összeférhetetlen

A fertődi képviselő-testület Garab Gáborné iskolaigazgatót választotta meg társadalmi megbízatású alpolgármesternek. Tovább olvasom