Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

SopronPass hűségkártyával csábítanának több a turistát a városba

A kiváltók hűségpontokat gyűjthetnek a kártyán, amelyekkel a városra utaló ajándéktárgyakat vásárolhatnak majd a Sopronba látogatók.

A „SopronPass" hűségkártya célja nemcsak az, hogy az ide érkező vendégek minél bővebb és színvonalasabb kínálatból válogathassanak, de a turisztikai kínálat összefogása, a helyi beszállítói rendszerek erősítése is.

Az év végén vagy 2015 elején induló rendszer kezdetben mintegy negyedszáz tag kínálatát fogja össze; lesznek köztük éttermek, kávézók, múzeumok és szállodák, a kínálatban hangsúlyosan jelenik meg a soproni borvidék kínálata.

A kiváltók hűségpontokat gyűjthetnek a kártyán, amelyekkel a városra utaló ajándéktárgyakat vásárolhatnak majd a Sopronba látogatók.

Az eseményen elhangzott az is: a mintegy 60 milliós projekt részeként kulturális programokat is rendeztek tavaly és az idén a városban, köztük a Szentivánéji álom mindkét évben megtartott színes forgatagát és a mindkét alkalommal több ezer embert vonzó Koronázási Ünnepélyeket is, mellyel új, látványos és közönégvonzó attrakcióval bővült Sopron turisztikai kínálata.

Hasonlóan fontos fejlesztési eleme a projektnek a „Belvárosi műemléki sétaútvonalak" megnevezésű turisztikai termékfejlesztés megvalósítása, amely mobil applikáció és weblap fejlesztését, virtuális sétát, vezetőfüzetek készítését és bevezető kampányt foglal magába.

A Kulturális és örökségturisztikai klaszter célja egy jól szervezett, összehangolt, helyi és regionálisan integrált turizmusfejlesztési szervezet létrehozása volt, amely megvalósítja Sopron történelmi belvárosa egyedi turisztikai arculatának kialakítását, és közreműködik a térség idegenforgalmi megerősítésében, elősegítve ezzel a város és a környékbeli régió fejlődését.

A klaszter alapító tagjai között muzeális intézmények, civil szervezetek, és döntő többségében vállalkozások találhatók (a 24 alapító tag közül 19 vállalkozás), amelyek tevékenységi területeiket tekintve lefedik a teljes turisztikai értékláncot.
  

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az M85-ös gyorsforgalmi út - Négy évet kell lefaragni

A korábbi tervek szerint 2022-re készült volna el az összeköttetés Sopron és az M1-es között, ezt a… Tovább olvasom