Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Sopronikon - először, de nem utoljára

A Liszt-központban rendezték meg a soproni sikertörténeteket bemutató programot, a Sopronikont. Jó hangulatú, inspiráló beszélgetést hallhatott a közönség, aminek folytatása következik.
   
A VOLT fesztivál két főszervezője, Lobenwein Norbert és Fülöp Zoltán valamint Szikszai László bútortervező voltak a vendégei az első Sopronikonnak, ahol kiderült: van olyan fogalom hogy soproniság, csak mindenkinek mást jelent. Van, akinek oázist az országban, másnak gyökeret, amire büszke lehet, megint másnak kiaknázásra váró lehetőségeket.

A meghívottakkal Bakos Piroska televíziós és rádiós műsorvezető beszélgetett, akinek a pályája szintén Sopronból indult.

Jó hangulatú, inspiráló beszélgetést hallhatott a közönség, aminek folytatása következik.
Jó hangulatú, inspiráló beszélgetést hallhatott a közönség, aminek folytatása következik.


A rendezvényen közreműködött Kékes Kata gitárművész és az Add elő magad! Tehetségek Fesztiváljának többszörösen díjazott zenekara, a Jellemtelenek. A programra közel százötvenen voltak kíváncsiak. A szervezők hagyományt teremtenének: az már biztos, hogy ősszel újra lesz Sopronikon.

Örülünk annak, hogy már az első Sopronikonra ilyen sokan eljöttek. Ez megerősít minket abban a hitünkben, hogy szükség van találkozásokra és impulzusokra, amik a városban rejlő lehetőségekről szólnak. – mondta el Kóczán Péter, a Pro Kultúra Sopron kulturális igazgatóhelyettese.

A Sopronikon apropóján Sixay bútorok kerültek kiállításra, Szikszai László munkái március 31-ig láthatók a Liszt-központ második emeletén.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kutya nem hibás, miénk a felelősség

A kutyatámadások időről időre visszatérő problémát jelentenek. Mégis sokan sétáltatják szabadon… Tovább olvasom