Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Soproni udvarhölgy a Ducik Szépén

A Pécsen megrendezett VI. Ducik Szépe versenyen országos második helyezést ért el a soproni Hanzsérosné Szőke Anikó, aki a későbbiekben is a kifutó közelében marad.

A duci nők is érhetnek el szép sikereket. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a 37 éves soproni fiatalasszony esete. – Egyik gyermekkori álmom vált valóra, amikor Pécsett kiléptem a színpadra – mondja Anikó, akinek a testsúlya már két számjegyűre csökkent, és jelenleg egy italkereskedésben eladóként dolgozik. – Többekhez hasonlóan a férjem is a teltebb hölgyeket kedveli, és ez megerősítette elhatározásomat, hogy duci nőként megmutassam magamat.

– Fél éve modellkedem, ez volt az első nagy megmérettetésem – mondja Anikó. – A versenyre – ahol az alsó súlyhatár 80 kilogramm volt – 574-en jelentkeztek, a döntőbe huszonöten jutottunk be. Inkább barátok voltunk, semmint vetélytársak.

A modellek utcai, estélyi, sportos ruhákban és fehérneműben mutatták meg bájaikat. Anikó otthonosan mozgott a fényképezőgépek, kamerák előtt. Nem csoda, hiszen korábban az Alpok tévé műsorvezetője volt, és színházban, filmekben is dolgozott statisztaként. A versenyen filmet készítettek, fotógyűjteményt állítottak össze róla. Anikó reméli, meghívást kap majd nagy bemutatókra is. A divatcégek felismerték, hogy a vékony modellek mellett szükség van a ducikra is. – A kövér nők számára külön kollekciókat állítanak össze – folytatja Anikó. – A molett hölgyeknek sem kell szomorkodniuk. Én például jól érzem magam, igaz voltam harminc kilóval nehezebb is, de akkor sem estem kétségbe. Persze, jó lenne néhány kilót leadni, de a fogyókúrát nem szabad erőltetni. Ha az ember képes elfogadni saját duciságát, akkor van esélye a boldogságra – vallja az udvarhölgy.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Osztrákok tesztelték az autószervizeket

Soproni műhelyeket is felkerestek az osztrák fogyasztóvédők, amikor a biztosítók felkérésére… Tovább olvasom