Kisalföld logö

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 25°C Még több cikk.

Soproni szinkronúszók sikere Pozsonyban

Pozsonyban megrendezett XXV. Slovák Synchro Openen, a SYCNHRO SOPRON SE eddigi legnagyobb sikerét érte el a csapat versenyszámban, ahol a második helyen végeztek.

A csapat verseny összesítést a zene nélküli egyéni kötelező gyakorlatok átlaga és a zenés csapat kűrre kapott pontszámok átlaga alapján számítják. Mivel a lányok kötelezők alapján a 75 indulóból is az élmezőnyben zártak (Kuslics Anna 8., Kovács Dóra 10., Baptsán Réka 15., Lendvai Jázmin 25. helyen), így a kűrverseny előtti helyezési sorrend szerint már az első helyen álltak.

A csapat kűr összlétszáma azonban 8 helyett csak 4 fős minimális létszámmal tudtak kiállni a soproniak, ami már 2 pont levonással jár. Ám így is csak a szlovák csapat tudte őket megelőzni és a csapat először állhatott 4 fővel nemzetközi versenyen dobogóra.

A sikercsapat.
A dobogósok közt a soproniak.


Ezenkívül az egyik legifjabb utánpótlás úszó, Götz Lilien is versenybe szállt kötelező gyakorlatokban, ahol az elváráson felül teljesített, középmezőnyben tudta zárni ő is élete első nagy megmérettetését.
A hatalmas sikeren felbuzdúlva, a csapat a 2 hét múlva megrendezésre kerülő Magyar Köztársaság Kupán méri össze tudását a hazai mezőnyben is.

A sikercsapat.
A sikercsapat.


Majd a december 15-én hagyományosan megrendezésre kerülő Karácsonyi Szinkronúszó Gálán, a soproni fedett uszodában hangulatos műsorral mutatja be tudását a helyi közönségnek az egyesület összes növendékével együtt, az óvodásoktól a gimnazistákig, melyre a londoni olimpián részt vett magyar szinkronúszó páros Czékus Eszter és Kiss Szofi csapat kapitányukkal, Szauder Gáborral is meghívást kapott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eszterházi Vigasságok jövőre 50 koncerttel és neves fellépőkkel

Több mint ötven koncerten a komolyzene, az opera és a dzsessz neves hazai és nemzetközi előadói lépnek fel 2013-ben az Eszterházi Vigasságokon Fertőd-Eszterházán. Tovább olvasom