Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Soproni siker a Terézanyu pályázaton - fotó

Minden esztendőben tavasszal hirdetik meg a Terézanyu országos irodalmi pályázatot, amelynek idei díjazottjai között van Köves Andrea is - írta a sopronmedia.hu.
A nyílt pályázatra bárki nevezhet a kiírt témának megfelelő pályaművel, amelyben személyes, egyes szám első személyben írt történeteket várnak a szervezők. A pályázati feltételek között szerepel, hogy rövid - karakterszám megkötéssel - történeteket várnak, valamint hogy minden nevező csak egy alkotással indulhat évente.
A zsűri tagjai minden évben nehéz döntések előtt állnak, hiszen igazán magas színvonalú alkotások érkeznek a pályázatra, azonban Dobó Kata színésznő, Beke Zsuzsa a Richter Gedeon NyRt. kommunikációs vezetője, az Anna and the Barbies frontembere Pásztor Anna, Nagy Tímea olimpikon és Rácz Zsuzsa író nagyon körültekintően és alapos munkát végezve hozza meg a végső döntést.
Köves Andrea és Dobó KataEbben az évben 320 pályázat érkezett a megmérettetésre és a díjátadóan elhangzottak szerint az írások azt erősítik meg, hogy az egyénenként változó érzékenység, a személyiség összetettsége miatt más-más motivációra van szükség a bátor döntésekhez, a változás okozta folyamatok megéléséhez, megértéséhez. Sokan írtak külföldről; Izlandtól Hollandián át Erdélyig megmozgatta a téma a nőket. A szerzők minden generációt képviseltek, a legfiatalabb 14 éves lánytól érkezett és 84 éves volt a legidősebb, aki elküldte történetét - olvasható a sopronmédia.hu oldalon.
Fakanalasok

A Sopron Televizíó munkatársa Köves Andrea is a díjazottak között szerepel, akinek pályázati anyaga elérhető IDE KATTINTVA a Terézanyu honlapján.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétemeletnyi zuhanás után meghalt egy fiatal munkás Sopronban

Kétemeletnyi zuhanás után meghalt egy fiatal munkás Sopronban
A Balfi úton egy építkezésen történt a halálos munkahelyi baleset. Tovább olvasom