Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Soproni MSZP: Orbán Viktor lovasszobrot Sopron Főterére!

Reméljük mindenki jól szórakozott, csak az a baj, Sopron helyzete csöppet sem vicces - közölte az MSZP soproni szervezete.

A soproni MSZP nyilvánosan szeretné megköszönni a Fidesz meghívóját a kedd esti humordélutánra. Kedden 18 órakor a Fideszes városvezetés, Orbán Viktor és Fideszes politikustársainak osztogat díszokleveleket.

Teszik mindezt azért, mert elvették a várostól bevételeinek a döntő részét, összesen több milliárd forintot. Ez a pénz hiányozni fog az iskolák működtetéséből, aminek kárát a gyerekeink érzik majd a bőrükön. A fideszes városvezetés által felhalmozott adósság átvállalása sajnos nem segít Sopron helyzetén, összességében rosszabbul élünk itt a városban is, mint akár tavaly, vagy korábban - olvasható a párt közleményében.

De, hogy bizonyítsuk, értjük mi is a fideszes tréfát, javasoljuk, a város állíttasson lovas-szobrot Orbán Viktor miniszterelnöknek és nevezzen el utcákat a város képviselőjéről, különböző államtitkárokról, kórházigazgatókról, vagyis mindazokról, akiknek a városvezetés most hálálkodik.

Reméljük mindenki jól szórakozott, csak az a baj, Sopron helyzete csöppet sem vicces! - zárul a soproni tájékoztatója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadulás után: az elítéltek visszailleszkedését segítik

Azt szeretnék elérni, hogy ne kopjon meg a családi kapcsolatuk azoknak, akik Sopronkőhidán legalább öt éves ítéletüket töltik. Tovább olvasom