Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Soproni LMP: Bebesi József a jelölt

Az országgyűlési képviselő választáson a soproni körzetben a Lehet Más a Politika képviselőjelöltje Bebesi József lesz.

- Az elmúlt négy évben módom volt betekintenem a hazai politikába, ma már pontosan tudom, hogy miért fordult el a közélettől a választók közel a fele - mondta el Bebesi József tanár, kollégiumigazgató, a párt jelenlegi önkormányzati képviselője.

- A kormánypárt a hatalom bármi áron való megtartására, az ellenzéki pártok a hatalom minden áron való megszerzésére törnek. A harcban egy valaki, egy valami vész el, az állampolgár, a magyar lakosság érdeke. Napi szinten szembesülünk az egymást sározó, lejárató cikkekkel, nyilatkozatokkal.

- Ezektől a játszmáktól én Sopronban, önkormányzati képviselőként eddig is és ezután is maximálisan távol tartom magam, hozzászólásaimban, indítványaimban az LMP értékrendjének megfelelően, előre mutató, építő javaslatokat fogalmaztam meg. Ugyanezt kívánom képviselni a legmagasabb hazai fórumon, a magyar parlamentben is - folytatta a képviselőjelölt.

Bebesi József hozzátette: az LMP nem adta el magát, megőrizte identitását, értékrendjét és a tisztességét, és ezzel a hitelességgel kínál harmadik utat és vállalható alternatívát a választóknak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két autót tört egy sofőr Sopronban

Az osztrák autós előbb egy Suzikinak tolatott, majd egy másik autóban is kárt okozott. Tovább olvasom