Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Soproni kettős gyilkosság - folytatódott a helyszíni meghallgatás - képgaléria

Csütörtökön folytatódott a soproni kettős gyilkosság gyanusítottjainak helyszíni meghallgatása.

T. A és V. R. fiatalemberekkel a rendőrök részletesen elmondtatták a történteket. Mindezzel gyakorlatilag a vallomások ellenőrzését végezték el a tetthelyen.

Fotó: Magasi

T. Attila és V. Roland elsőrendű gyanúsítottak - akik ellen lopás, betörés és bolti fegyveres rablás miatt is folyik eljárás - azért akartak fegyvert szerezni, hogy azzal más bűncselekményeket kövessenek el.
   
Április 17-én este ezért mentek a soproni Anger réten lévő lövészklubba, amelynek V. Roland a tagja volt. Több tárat is kilőttek a céllapokra, míg M. Tamás kintről figyelte a klubot. Ahogy eltervezték, T. Attila a lőgyakorlat közben hirtelen megfordulva fejen, arcon és nyakon lőtte a sporttelep 53 éves elnökét, majd egy "kivégzésszerű lövést" adott le rá.
   
A két fiatalember megpróbálta elrejteni a holttestet, illetve értékek, fegyverek után kutatott a helyiségekben. Ekkor lépett be a klubba B. Ervin; a 43 éves soproni férfi lőszereket hozott. Mivel nem látta a lőtér vezetőjét, számon kérte a fiatalokat, ezért T. Attila több lövést leadva megsebesítette a férfit. Ezután V. Roland féltérdre ereszkedve több lövést is leadott a már vérző, menekülő férfira; az összeesett, ekkor T. Attila odalépett a földön fekvő emberhez, és egyetlen lövéssel megölte. A lövészklub elnökét összesen négy, ismerősét pedig három halálos lövés érte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új színházigazgató: Sopronban készülnek az előadások

Már-már sopronivá válnak a színészek, a próbák is a Petőfi-színházban lesznek. Pataki András… Tovább olvasom