Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 19°C | 30°C Még több cikk.

Soproni elődöntő kedden

Április 19-én (kedden) 19 órakor kezdődik a Petőfi Színházban a Szépség határok nélkül szépségverseny soproni elődöntője.
 A Kisalföld és a szlovákiai Új szó közös rendezvénysorozatához ezúttal csatlakozott a Pro Kultúra Sopron Kht. is.

– A Kisalföld és a Pro Kultúra Sopron Kht. között hagyományosan jó a kapcsolat – mondotta Nyerges Ferenc, a Pro Kultúra Sopron Kht. ügyvezető igazgatója. – Ennek egyik megnyilvánulása lesz az április 19-én sorra kerülő szépségversenyhez kapcsolódó közös akciónk. Szeretnénk a Kisalföld olvasóit és a színházbarátokat megajándékozni. Ezért akik Kisalföld-előfizetéssel rendelkeznek vagy felmutatják jegyüket a szépségversenyre, azok egy jegy áráért két jegyet vásárolhatnak a Soproni Ünnepi Hetek rendezvényeire, a Barlangszínházba, a Petőfi térre, vagy a zenei eseményekre.

A Szépség határok nélkül soproni elődöntőjére jegyet elővételben a szerkesztőségekben Sopronban, Győrben, Csornán, Mosonmagyaróváron és Kapuváron (a Fő téri újságárusító pavilonban) lehet vásárolni, de a rendezvény előtt a Petőfi Színházban is hozzájuthatnak a belépőhöz mindazok, akiket érdekel a látványos, igazi szépségeket felvonultató rendezvény.

Nyerges Ferenctől megtudtuk még, az „egyet fizet, kettőt kap" akció április 19-én reggel 9 órától 19 óráig tart.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lakrésszel fizettek pénz helyett

Kétszázmillió forint értékben adott át lövérekbeli üdülőapartmanokat a Lövér Lakópark Kft. a kivitelezőnek, a FÉSZ Rt.-nek. Az immár egy éve kulcsrakész ingatlanok értékesítése a beruházók szerint a banki hitelek kedvezőtlen alakulása miatt késett. Ezért egyelőre még csupán az apartmanok mintegy huszonöt százalékát tudták értékesíteni Sopronban. Tovább olvasom