Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Soproni boltban kérte meg szerelme kezét

A közösségi portál tagjai és a soproni hipermarket is hiába keresi azt a fiatal párt, akik az áruházi hangosbemondón keresztül „bonyolították" a lánykérést.

Szokatlan, de sokak szerint fölöttébb romantikus módon kérte meg egy férfi szerelme kezét: az egyik soproni nagyáruház mikrofonjába mondta leánykérési szándékát.

– Egy harminc év körüli férfi azzal a kéréssel fordult hozzánk, hadd mondja be a mikrofonba eljegyzési szándékát – mesélte az áruház alkalmazottja. – Rámutatott az egyik pénztárnál álló sorban lévő hölgyre, mint leendő menyasszonyára, kezében pedig virágcsokrot tartott. Megengedtük neki, hogy az egész áruházban hallják, komolyak a szándékai.

A hangosbeszélőn illendően bemutatkozott, megköszönte a lehetőséget az áruháznak, majd az egyik kasszánál sorban álló hölgyet a nevén szólította. A vásárlók kíváncsian néztek körül és figyelték az eseményeket. Persze az érintett hölgy észrevette, most ő a főszereplő.

Ekkor a fiatalember megtette a nagy bejelentést, megkérte szerelme kezét. Ezután odament a kedveséhez, átnyújtotta a virágot, amit egy csók követett. A vásárlók közül többen is megtapsolták a romantikus jelenetet.

Hangosbeszélőn ez volt az első leánykérés a közel nyolcéves áruház történetében, de két évvel ezelőtt egy „csendes" leánykérés is lezajlott. Akkor a csemegepultnál dolgozó egyik munkatársnő kezét kérte meg gavallérja, virágcsokorral a kézben.

Úgy tudjuk, azóta is együtt vannak. A bemondón egyébként zene és reklám szól, vagy a munkatársakat érintő közlemény, utasítás, illetve ha elveszik egy kisgyerek, akkor is mikrofonon kérnek segítséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Anya és fia halt meg Fertőszéplakon

Szivárgó gázpalack állt a nappali közepén, amikor a rendőrség és Fertőszéplak polgármestere a szomszédok jelzését követően belépett a Hegy utcai házba. Tovább olvasom