Kisalföld logö

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 5°C | 16°C Még több cikk.

Sopronért-díj a kosaras lányoknak

Sopronért-emlékéremmel és díszoklevéllel tüntették ki az MKB Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapatot, miután megnyerte a 2006–2007-es Magyar Kupát és Magyar Bajnokságot. A csapat ötmillió forint jutalmat is átvehetett.

Rendkívüli közgyűlést hívtak össze tegnap a soproni városházán, a képviselők az MKB Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapat jutalmazásáról határoztak. A Magyar Kupán és a Magyar Bajnokságban egyaránt győztes soproni lányokat Sopronért-emlékéremmel tüntette ki a testület.

Dr. Fodor Tamás polgármester köszöntötte a lányokat, és nemcsak nekik, de edzőiknek is gratulált, valamint mindazoknak, akik támogatták, segítették a csapatot. Mint fogalmazott, a soproniak nemzetközi szintű elismerést vívtak ki a kétszeres győzelemmel.

KAPCSOLÓDÓ ÍRÁSAINK:

Aranyérem negyedszer? (2007-05-15) >>
Öt év után újra bajnok a Sopron! (2007-05-16) >>
Dupla öröm Sopronban (2007-05-17) >>

Ezt követően a városvezetők Sopronért-emlékérmeket és okleveleket adtak át a lányoknak, a két edzőnek és Török Zoltánnak, a Raabersport Kft. ügyvezetőjének. A csapat ötmillió forint jutalmat is átvehetett.

Az MKB Euroleasing nevében az ügyvezető mondott köszönetet az erkölcsi és anyagi elismerésért, és meghívta a városvezetőket az Evita című musical szombat esti díszelőadására, melyet az arénában a bajnokcsapat tiszteletére szerveztek.

Cziráki Viktória

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebb kiránduló érkezik

Egy hónap múlva véget ér a tanítási év, az iskolai kirándulócsoportok ilyenkor útra kelnek. Sopronba főként Pécsről, Szegedről, Debrecenből, Nyíregyházáról, valamint Budapestről jönnek diákok. A belföldi tanulók mellett a nyár közepén szlovák, ausztrál, tajvani diákok érkeznek. Az ausztriai vendégek viszont évek óta elmaradnak. Tovább olvasom