Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Sopronból jelentkezett be este D. Tóth Kriszta

Sopron - Sopronból közvetítette a Híradót szerdán este élőben a Magyar Televízió. D. Tóth Kriszta Pannonhalma után a hűség városából olvasta fel a legfrissebb híreket.
A megszokott arc ezúttal új díszlet előtt olvasta az esti híreket szerdán a Magyar Televízióban. D. Tóth Kriszta, a Híradó műsorvezető-riportere Sopronból, a Liszt-központ tetejéről jelentkezett, ahol a zord idő ellenére barátságos fogadtatásban részesítette a Magyar Televízió regionális körzeti stúdiójának stábja.

– Többször is jártam ebben a városban, de valamennyiszer csak átutazóban, így alaposan megnézni még nem volt alkalmam. Sajnos így van ez most is, de tervezem, hogy egyszer a családommal együtt ismét ellátogatunk Sopronba – mondta el a felvétel előtt D. Tóth Kriszta, aki azt is hozzátette, olyan helyszíneket kerestek az utazó Híradóhoz, amelyek „jól mutatnak" háttérként is. – Pálffy István kollégám Debrecenből és Tokajból jelentkezik.

D. Tóth Krisztától azt is megtudtuk, különleges alkalmat jelentenek számára a mostani kiruccanások. Munkahelye a Szabadság tér, nem utazik naponta több száz kilométert. Ezenkívül családi együttműködést is igényelt az utazás, hiszen kétéves kislánya felügyeletét meg kellett szervezni. A műsorvezető hozzátette, jó az együttműködés a Magyar Televízió központi és regionális stúdiói között. – Az utazó Híradó azért is jó, hogy kihasználjuk a vidéki stúdiókban rejlő lehetőségeket. Napi kapcsolatban vagyunk az itteni munkatársakkal, hiszen a regionalitás szerves része a műsorstruktúrának. Az a szeptember 10-én bemutatásra kerülő komoly arculati megújulás, amelyet felvezetünk a mostani kihelyezett közvetítésekkel, érinteni fogja a regionális stúdiókat is. Rövidesen friss, lendületes főcímmel, az európai trendekhez jobban illeszkedő kinézettel jelentkezik a Híradó.

Cziráki Viktória

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tízezer forinttal kevesebbet adott ki az automata?

Sopron–Budapest - Egy soproni házaspár állítása szerint tízezer forinttal kevesebb készpénzt… Tovább olvasom