Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Sopronban kampányolt Schmitt

„ Firtl Mátyás a megyei közgyűlés alelnökeként évek óta tevékeny részese a térségben zajló folyamatoknak; ezért is ajánlom jó szívvel a választópolgárok figyelmébe” – mondta soproni fórumán dr. Schmitt Pál.
Schmitt Pál
A Fidesz–MPSZ soproni országgyűlési képviselőjelöltje, Firtl Mátyás meghívására Sopronba látogatott a nagyobbik ellenzéki párt alelnöke, a MOB elnöke, dr. Schmitt Pál, a többszörös olimpiai- és világbajnok Gyulay Zsolt társaságában. – Az élénk érdeklődéssel kísért rendezvényen dr. Schmitt Pál kijelentette: jó szívvel ajánlja Firtl Mátyást, a megyei közgyűlés alelnökét a választók figyelmébe. – A politikus a megyei közgyűlésben több éve tölt be felelős pozíciót, így nemcsak alapos ismerője, hanem tevékeny részese a térséget, benne Sopront és környékét érintő gazdasági, társadalmi folyamatoknak – hangsúlyozta a Fidesz–MPSZ alelnöke. – A képviselőjelölt a párt legmagasabb szintű vezetőinek a bizalmát élvezi. Munkásságával pedig bebizonyította, politikai struktúrákon keresztül is képes hatékonyan szolgálni a megyét, kópháziként Sopront és vonzáskörzetét.

A MOB elnökeként dr. Schmitt Pál lapunk érdeklődésére elmondta: teljes mértékben egyetért azokkal az olimpikonokkal, akik „Elég volt!" címmel nyílt levelet írtak a doppingügyek szereplőihez. – Nem akarok jóslásokba bocsátkozni, de az érintett sportolók eljárási hibát vétettek. Nincs olyan bíróság, amely ezt semmissé tehetné. Az elnök utalt arra is: a kétszáztizenhét magyar olimpikont előzőleg „tisztára" jelentette a Magyar Sporttudományos Társaság (MST) – amely tesztekért a MOB összesen 35 millió forintott fizetett –, ehhez képest döbbenetes doppingügyek rázták meg a magyar élsportot. Az MST mosakszik: mint mondják, ők jó munkát végeztek, nem is értik az egészet...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Osztrákok tesztelték az autószervizeket

Soproni műhelyeket is felkerestek az osztrák fogyasztóvédők, amikor a biztosítók felkérésére… Tovább olvasom