Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Sopronban is lesz tüntetés vasárnap

Országosra hízott a vasárnapi tüntetés, amit az Oktatási Szabadságot és a Nem maradunk csendben csoport tervez.
A Kossuth téri 80 ezres és a Szabadság téri 15 ezres tüntetést szervező Oktatási Szabadságot és a Nem maradunk csendben csoport vasárnapra tervez újabb tüntetést. A Facebookon eddig már több mint 4 ezer embert jelezte a részvételt, közel 6 ezren pedig érdeklődnek a Műegyetem rakpartjáról induló esemény iránt - írja a magyarnarancs.hu, hozzátéve: most a Juhász Péter vezette Együtt jelezte, hogy – a budapesti szervezőkkel egyeztetve –országosra terjeszti ki a vasárnapi tüntetést.

Békéscsabán,
Debrecenben,
Gyöngyösön,
Kaposváron,
Nagykátán,
Pécsett,
Sopronban,
Szegeden és
Veszprémben

már biztosan lesznek megmozdulások a budapestivel azonos időben, és további települések szervezőivel is folynak egyeztetések a párt szerint.

Nem adjuk a jövőnk, itt maradunk!

Nem hallgathatunk! Lex CEU, civilek elleni törvény, EU-ellenes kampány, a szabad média maradéka elleni háború, reklámadó, és folytathatnánk a sort. Az elmúlt másfél hónapban a kormány szisztematikus hadjáratot folytat a magyar szabadság megmaradt intézményei ellen. A jövőnk ellen. Elég volt! Maradjon a CEU Budapesten, a civilek Magyarországon, Magyarország pedig az EU-ban!

 
 
A tüntetésen beszédet mond Pataki Márton, az Együtt elnökségi tagja valamint Szöllősi Tamás, az Együtt országgyűlési képviselőjelöltje.
 
A tüntetés időpontja: 2017. május 21., vasárnap  17 óra 30 perc
Helyszín: Sopron, Hűség-kút
 
 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ingyenes szűrések a soproni CIB bankfiókban

Ingyenes szűrések a soproni CIB bankfiókban
Az ország 16 CIB bankfiókjában egy-egy napon a betérők többféle ingyenes szűrés közül válogathatnak,… Tovább olvasom