Kisalföld logö

2017. 07. 25. kedd - Kristóf, Jakab 18°C | 25°C Még több cikk.

Sopronban folytatódik a Leier kreditpontos képzése

Az építőanyag-gyártó független előadók közreműködésével segíti a szakemberek felkészülését a nyolc állomásos előadás-sorozaton. (x)

Már eddig is hatalmas sikerrel zajlott a Leier Hungária által meghirdetett kreditpontos képzés, amelynek következő állomása Sopron lesz. Február 27-én, szerdán a cég neves előadókkal, és színes programmal várja a szakembereket azért, hogy rugalmas építészeti megoldásokat kínáljon a méretre gyártott vasbeton elemek felhasználási lehetőségeiről. A képzést a Magyar Mérnök Kamara és a Magyar Építészkamara is akkreditálta.

A mesteremberek, az építőanyagokkal nap, mint nap dolgozó, szakemberek felkészültségének , tudásának fejlesztését tűzte ki egyik meghatározó céljául a 2013-as esztendőben a Leier Hungária Kft., mint Magyarország legnagyobb szerkezeti építőanyag-gyártója.

A regisztrációhoz kattintson ide >>
A regisztrációhoz kattintson ide >>


A képzéssorozat eddigi állomásain – Győrött, Budapesten, Pécsett és Veszprémben – telt ház előtt tartottak előadásokat a Leier által felkért független, építőiparban tevékenykedő szakemberek, akiknek alapvető célja az volt, hogy minél szélesebb körben, hasznos információkkal lássák el az érdeklődőket.

„Kiemelten fontosnak tartjuk azt, hogy folyamatosan, élő kapcsolatot alakítsunk ki azokkal a mester- és szakemberekkel, akik a termékeinkkel dolgoznak. Az eddigi állomások sikere bizonyította, hogy a szakma részéről is komoly igény merül fel a párbeszédre. A hátralevő képzések állomásain is az lesz a célunk, hogy folytassuk ezt a párbeszédet, és megismertessük a szakemberekkel a legújabb, innovatív termékeinket és azok legkönnyebb felhasználási módjait." – mondta el a kreditpontos képzéssel kapcsolatban Komlós Andor, a Leier Hungária Kft. ügyvezetője.

Hozzátette: „Szinte bármely építési szituációban alkalmazhatóak a köztudatban kötött rendszerként élő elemek. A méretre gyártott Leier vasbeton elemek komplett rendszert alkotnak, amellyel a pincétől a tetőtérig, az egész épületszerkezet hatékonyan és gyorsan felépíthető. A nagy pontosságot és gondos kivitelezést igénylő csatlakozási csomóponti megoldásokat mindhárom magyarországi üzemünkben már az előregyártás fázisában kialakítjuk. A Leier Szakmai Napok célja továbbá – a párbeszéden túl – az előre gyártott kéregfalak és kéregfödémek alkalmazási lehetőségeinek széles körű bemutatása."

A rendezvénysorozat a soproni állomás után Székesfehérváron, Debrecenben és Szegeden folytatódik. A Magyar Mérnök Kamara és a Magyar Építészkamara egyaránt 1,5 kreditponttal jutalmazza az eseményre látogatókat.

A Leier továbbra is várja a szakemberek jelentkezését, további információkat a soproni, illetve a többi állomásra a jelentkezési lehetőséget, a www.leier.hu oldalon találhatnak az érdeklődők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Soproni távhő: 400 millió forint sorsa a tét

Sopronban, több lakás is levált a távhő rendszerről, valamint korszerűsítették a holding Hőközpont… Tovább olvasom