Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 23°C Még több cikk.

Sopronban esküdtek - Kapócs Zsóka és Habony Árpád házassága 6 napig tartott

Kapocs Zsóka a sok nekiszegezett kérdést kikerülve a Facebook-oldalán tisztázta magát.

˝Sajnos rossz döntést hoztam (hoztunk), amikor igent mondtam, de ez kellett ahhoz, hogy végleg el tudjam engedni Őt. Azt gondoltam bután, hogy a papír majd változtat a dolgokon, pedig semmit! Az esküvőt követően eltűntem egy hétre, így nem maradt kérdés, hogy együtt folytatjuk-e!" – írta Habony Zsóka aláírással közösségi oldalán.

Első hallásra meglepő: egy napon derül ki, hogy összeházasodtak és hogy válnak. Ha azonban visszagondolunk az egymás mellett töltött viharos három és fél évükre, talán nem is olyan furcsa. Orbán Viktor tanácsadója egy évvel ezelőtt kérte meg a színésznő kezét, de szerelmük már akkor is többször megingott.

Habony a miniszterelnök legbensőbb köréhez tartozik, munkájában és magánéletében is kerüli a címlapokat, ám a szép színésznő mellett gyakran reflektorfénybe került - írja a borsonline.hu.

Korábban írtuk:

Összeházasodott Kapócs Zsóka és Habony Árpád – derült ki szerdán reggel. Zsóka azonban hamar véget vetett a gratulációknak, bevallotta, rossz döntést hozott és felbontja házasságát Orbán Viktor jobbkezével - közölte a borsonline.hu.

A kisalfold.hu több forrásból is úgy értesült, hogy az esküvőt február közepén, Sopronban tartották meg.


A borsonline.hu írása itt érhető el>>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sopron-Budapest gyorsvonatok - Hétfőtől a Déli pályaudvar a végállomás

A Sopronból közvetlenül Budapestig közlekedő gyorsvonatok Budapest-Keleti pályaudvar helyett… Tovább olvasom