Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Sopronban és Győrben is autókról lopott kerekeket a banda - fotók, videón a tolvajok elfogása

Sopronban és Győrben is autókról lopott kerekeket a banda - fotók, videón a tolvajok elfogása
A két 29 éves férfi téglákkal és gumikkal bakolta fel a kocsikat.
A Soproni Rendőrkapitányság nyomozást folytat B.-H. Sándor 29 éves és Cs. Gergő szintén 29 éves ajkai lakos ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

A rendőrségre érkezett bejelentés május 7-én arról, hogy az előző nap éjszakáján ismeretlen tettesek Sopronban, a Balfi úton lévő parkolóban álló két személygépjármű kerekeit ellopták. A helyszínen a rendőrök megállapították, hogy az elkövetők béléstestekkel, illetve téglákkal bakolták fel a kocsikat, így szerelték le azok kerekeit. Az egyik gépjármű hátsó kerekei helyére tett téglák eltörtek, így az autó hátulsó karosszéria eleme a betonon állt.
Sopronban és Győrben is autókról lopott kerekeket a bandaA soproni nyomozók adatgyűjtést és tanúkutatást követően beazonosították a bűncselekmények feltételezett elkövetőit, akiket május 23-án Ajkán elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra. A nyomozók a 29 éves B.-H. Sándort és társát Cs. Gergőt lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A gyanúsítottak kihallgatásukkor elismerték a bűncselekményeket és bevallották, hogy nemcsak Sopronban, hanem Szombathelyen, Körmenden és Győrben is loptak hasonló módszerrel autógumikat.

Az elfogás videón
 

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már építik a Porpáczy-iskola trafóházát

Finiséhez érkezett a Porpáczy-szakközépiskola új tömbjének befejezése. Tovább olvasom