Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Sopron: útlezárás a Kőszegi úti vasúti-közúti csomópont építése miatt

Augusztus 10-én, több buszjárat is kerülő úton közlekedik majd Sopronban.

A soproni Kőszegi úti vasúti-közúti csomópont építése miatt a Kőszegi út Hőközpont u. – Répcefői sor közötti szakasza mellett a Felsőbüki Nagy Pál utca a Kőszegi út Toldy Ferenc utca közötti szakaszát is lezárták. A munkálatok várhatóan 2012. szeptember 24-ig tartanak.

2012. augusztus 10-én az alábbi menetrend-szerinti járatok üzemkezdettől terelő útvonalon közlekednek:

12 Jereván lakótelep – Kőszegi út
12A Lackner K. u. – Kőszegi út

Kőszegi úti megállóhoz:

A járatok a Béke út megállóhely után a József Attila lakótelep - Felsőbüki Nagy Pál u., új körforgalom – Felsőbüki Nagy Pál u. – József Attila u. - Lővér krt. – Egeredi út – Kőszegi út, Sarudi utca útirányon át közlekednek. Kimarad a Felsőbüki Nagy Pál u. 36. vasút felőli oldala, a Felsőbüki Nagy Pál u. 70., Kőszegi út 62. megállóhely. Helyette a járatok a Manninger utca, Citadella park megállóhelyen állnak meg.

Kőszegi úti megállótól:

A Kőszegi útról a járatok Egeredi út – Lővér krt. – József Attila utca – Felsőbüki Nagy Pál u., új körforgalom - József Attila lakótelep – Béke út – Batsányi u. – Csengery u. kerülő útirányon át közlekednek. Kimarad a Kőszegi út 62., Felsőbüki Nagy Pál u. 70., Felsőbüki Nagy Pál u. 36. házak felőli oldala megállóhely, helyette a járatok a Citadella park, Manninger u., megállóhelyen állnak meg.

32 Autóbusz-állomás – Gida patak utcai lakópark
7242 Sopron – Harka

Az autóbuszjáratok az Erzsébet utca után a Csengery u. – Batsányi utca – Béke út – József Attila u. – Lővér krt. – Egeredi út – Kőszegi út felé közlekednek mindkét irányban. Kimarad a Csengery u., Nyomda, Hőközpont utca, Kőszegi út 62., Kőszegi út, Sarudi utca megállóhely. Helyette a járatok a Csengery u., Elzett-udvar, Manninger utca, Citadella park megállóhelyen állnak meg.

11 Y Thököly tér – Jereván lakótelep

A járat a Fraknói utca, Szent István templom megállóhely után a Csengery utca – Mátyás király utca - Várkerület – Jereván lakótelep útirányon át közlekedik. Kimarad a Hőközpont utca, Felsőbüki Nagy Pál u., 70., 36., József Attila lakótelep, Béke út, Csengery u., Elzett –udvar, Gysev pu. megállóhely. Helyette a járat a Csengery u. 89. és Csengery u., Nyomda megállóhelyen áll meg.

A járat pótlására a Felsőbüki Nagy Pál utca 36. megállóhelyről 7.20-kor mentesítő járatot indít a volán a József Attila lakótelep – Béke út – Jereván ltp. útvonalon 12 jelzéssel.

Forrás: kisalfoldvolan.hu.

Olvasóink írták

 • 4. vízibicikli 2012. augusztus 13. 14:59
  „3. Freehill
  Igen, volt egy ilyen sejtésem, de a Kisalföld is bedőlt nekik, mert e cikk alcíme még most is csak egy egynapos terelésről szól. Az volt a baj, hogy az "üzemkezdettől" szó rossz helyen volt a mondatban a KV közleményében, de mostanra ők már a helyére tették a honlapjukon: "2012. augusztus 10-én üzemkezdettől..." ;)”
 • 3. Freehill 2012. augusztus 12. 11:38
  „Nem egy napra, csak félreérthető a megfogalmazás. Helyesen: augusztus 10-TŐL!
  A harkai és a 11Y meg szerintem azért van megismételve, hogy minden aktuális terelés egy helyen megtalálható legyen.”
 • 2. IkvaHírLACEE 2012. augusztus 08. 23:57
  „A 11Y meg csak tanítási idő alatt közlekedik, na?”
 • 1. vízibicikli 2012. augusztus 08. 22:08
  „Én ezt nem értem. A harkai busz az eddigi terelés miatt is így járt, nem? Mi itt az újdonság?
  A 12/12A meg az eddigi terelés miatt csak az új körforgalomig járt, most egyetlen napra fel fog menni a körúton keresztül a Kőszegi útra, majd másnaptól ismét csak az új körforgalomig, mint most? Ennek mi értelme? Azt sem értem, miért említi a közlemény, hogy a Felsőbüki említett részét lezárták, hiszen már egy jó hónapja le van zárva. Mi indokolja ezt az egynapi extra terelést?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Edzenek a női kosarasok Sopronban

Még kis csoportban, de hétfőn délelőtt megkezdték a felkészülést a 2012/13-as szezonra. Tovább olvasom