Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 31°C Még több cikk.

Sopron: fénybe öltözött a Fő tér és a város

Simon István alpolgármester és hat soproni gyerek közösen kapcsolta fel egyetlen mozdulattal pénteken a Fő tér adventi díszkivilágítását.


Idén is a fahéj- és ánizsillatú sütemények, a forraltbort, teakülönlegességeket, puncsot kínáló faházakkal berendezett soproni Fő tér fénybe öltözötten várja a soproni adventra látogatókat. Az étel- és ital finomságok mellett, kézműves termékekkel, ajándéktárgyakkal is várják az árusok az érdeklődőket - írja a sopron.hu.

A téren felállított óriás fenyőfa a TAEG Zrt. ajándéka, a hívogató betlehem a Szent Orsolya Iskola tanulóinak alkotása és idén is izgalommal lehet várni hétről-hétre a soproni iskolások rajzaiból készült adventi kalendárium nyitogatását.

A sokszínű vásári forgatag közepette kicsit és nagyobbak örömüket lelhetik a színpadi programokon is, ahol Sopron szinte valamennyi iskolája és óvodája bemutatja ünnepváró műsorát.

A programok során a szervezők fontosnak tartják az ünnepvárás meghittségét. Minden vasárnap közösen gyújtjuk meg hatalmas adventi koszorúnk egy-egy újabb gyertyáját.

A Játék Ház környékén a Soproni Pendelyes Kulturális Egyesület képességfejlesztő és ügyességi játékai, kosaras körhinta – melyeken önfeledten szórakozhatnak kicsik és nagyok. Vasárnaponként 16-18.00 óra között adventi kézműves foglalkozások lesznek.

A soproni karácsonyi vásár programjai itt érhetők el >>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szombaton nyitott a műjépgpálya Sopronban

Kinyitott a soproni Káposztás utcai stadion mögötti sátorban felállított műjégpálya. Tovább olvasom