Kisalföld logö

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 5°C | 7°C Még több cikk.

Sok-sok fotó a soproni Tündérnapról!

Tűzokádó sárkány, óriásbábok, mesemondók, zenekarok, tündérek, manók, mesebeli paripák és sok varázslatos játék várta a gyerekeket Sopronban.

Vasárnap, 13.19


Tűzokádó sárkány és óriásbábok, avagy tündérnap Sopronban! Fotók: Magasi Dávid

Előzetes

Tündérfesztivál

Tűzokádó sárkány, óriásbábok, mesemondók, zenekarok, tündérek, manók, mesebeli paripák és sok varázslatos játék a fesztivál minden szegletében – ez lesz idén a soproni tündérünnep, amely szombaton délelőtt tíz órától este tíz óráig várja a gyerekeket és szüleiket.

Az ingyenes, egynapos szabadtéri, családi rendezvényt már hetedszer szervezik meg az ország egyik legrégebbi közparkjában, az Erzsébet-kertben. A hetes pedig ugyebár mesebeli szám...

– Rengeteg meglepetéssel készülünk – mondta el Farkas Anikó, a Tündérfesztivál szervezője. – Idén a Ló éve van, ennek szellemében állítottuk össze a programokat is. A ló nemcsak a magyarság történetében, hanem a tündérmitológiában is emblematikus élőlény.

A fesztivál hagyományainak megfelelően idén is lesz viseletverseny, ahol a legeredetibb megjelenéseket fogja díjazni a zsűri. A színpadon pedig a gyerekek kedvenc előadói váltják majd egymást.

Várisi Vasárnapok

Várisi Vasárnapok keretében a Showtime együttes ad koncertet. A műsoron modern szórakoztató zene szerepel. Időpont: június 29., vasárnap 17.00 óra. Helyszín: Várisi Zenepavilon.

Táncdalfesztivál 2014

Fellép: Korda György, Balázs Klári, Koós János, Dékány Sarolta, Apostol együttes. Időpont: június 28., szombat 20. óra. Helyszín: Sopron, Fő tér

Világpremier a színházban - Kramer kontra Kramer

Időpont: június 28., szombat 19 óra. Helyszín: Soproni Petőfi Színház, belépőjegy: 3.800 és 3.200 forint.

A Soproni Ünnepi Hetekkel kapcsolatos bővebb információ itt érhető el >>

Nyitókép: kisalfold.hu - archívum

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Útjavítás Sopronban: `már harminccal is repeszthetsz´ - fotó

"Sopron lakóövezet: eddig 20 km/órával mehettél, de most, hogy javítják, harminccal is repeszthetsz"… Tovább olvasom