Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Skála János belépett az SC Sopronba

Az SC Sopron hétfői ülésén hivatalosan is az egyesület elnökségi tagja lett Skála János, az SVSE elnöke.

- Nagy örömünkre szolgál, hogy Skála János, az SVSE elnöke elfogadta a felkérésünket, és hivatalosan is az egyesületünk elnökségi tagja lett - közölte Csiszár Ákos, az SC Sopron elnöke. - Ezzel lépéssel is jelezzük: jó az együttműködés és a kapcsolat a két egyesület között. A jövőben így az SVSE vezetősége nagyobb rálátást kap, hogy miként működünk, valamint arra is, hogy adott esetben milyen fiatal tehetséges játékoson bukkannak fel.

A hétfői elnökségi ülésen a soproni városvezetés is részt vett. Ezzel jelezték, továbbra is fontosnak tartják az utánpótlás nevelést. Az SC Sopron egyes csapataiban több mint négyszáz fiatal sportol rendszeresen.
- A fiataljaink előtt áll a lehetőség, hogy felkerülhetnek az első csapatba, azaz az SVSE-be - folytatta Csiszár Ákos. - Jelenleg öt kettős igazolással rendelkező focistánk van. Ám emellett a tizenöt-tizenhat éves labdarúgók akár előszerződést is köthetnek. Itt is nagy szerep jut majd Skála János, hiszen a cél közös: megtalálni azon soproni játékosokat, akik pár év múlva majd az SVSE-GYSEV-Goldschmidt gerincét alkothatják.

Bár, korábban is jó volt a kapcsolat a két egyesület között, most már szervezett formában is részt vállalhatok az SC Sopron elnökségében. Éppen ezért, úg yvélem rosszindulatúak azon feltételezések, hogy nincs jóban a két sportszervezet. Azon dolgozunk, hogy a társasági adó változások nyújtotta lehetőségeket kihasználva, még szorosabbra fűzzük az együttműködést - nyilatkozta Skála János.

Olvasóink írták

  • 2. 1x2=? 2012. április 19. 17:54
    „JÓ 5let”
  • 1. Kuvasz 2012. április 17. 18:48
    „Gratulálok!
    Arról se feledkezzünk meg, hogy korábban az SVSE volt a MATÁV fiókcsapata, tehát az SVSE házatáján nem ismeretlen az egyesületek közötti együttműködés. Gratul”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Negyvenen innen, negyvenen túl

Ezzel a címmel rendezi meg jubileumi estjét a 40 éves soproni Lajtha László Táncegyüttes. Tovább olvasom