Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Simon: Kalmár István megint mellébeszélt

Fejlődik a város akkor is, ha ez Kalmár István pártelnöknek és néhány rossz szemléletű szocialista elvbarátjának nem tetszik – mondta el sajtótájékoztatóján Simon István alpolgármester.

Jó az országnak, ha vannak barátai, vagy komoly pozícióban levő magyarok a világban, és ugyancsak jó Sopronnak is, ha vannak szimpatizánsai akár Brüsszelben, akár Budapesten, akár másutt. A pártoskodás ilyenkor sem lehet szempont – kezdte hétfői sajtótájékoztatóját Simon István alpolgármester.

– Nagy baj, hogy a szocialisták ezeket az értékeket és érdekeket nem értik, akár amikor a brüsszeli áskálódásaikat, vagy a nemzeti összetartozáshoz való viszonyukat, akár ha Kalmár István minapi fejlesztési csúsztatásait nézzük, amikor bukottnak minősítette az egyértelműen sikeres helyi és országos fejlesztéspolitikát.

Nem tudják feldolgozni, hogy az őszödi hazudozás után az emberek elfordultak tőlük. Sopronban sem tudnak megbékélni vele, hogy gyenge teljesítményük miatt leváltották őket az emberek, és irigyek, hogy most végre fejlődik a város. A város gyarapodása és a soproniak sikere különösen gyötri Kalmár István pártelnököt, aki pártjával együtt eddig jelentős melléfogásokat és kudarcokat tudhat magáénak, ám ismételten vette a bátorságot egy kis személyes minősítésre, ítéletalkotásra, csúsztatásra.

Nem tartja vissza az értékeléstől, hogy megbukott alpolgármesterként, amikor a jó erkölcsbe ütköző szerződést aláírta, amikor a balsikerű mélygarázs történetét támogatta, megbukott egyéni képviselőjelöltként, mert a legutóbbi választáson nem őt választották. Megbukott soproni pártelnökként pártjával együtt, amikor a Látlelet nevű kiadványukban gátlástalanul hazudozva, jogerős bírói ítélettel elmarasztalva tizenvalahány rendben megsértették Fodor, Abdai, Kocsis, Simon jó hírét, és a bocsánatkérésben sem egészen úriemberhez illően tüsténkedtek.

Az emberek megtévesztése, kiábrándítása, kedélyük megkeserítése, rossz hangulat keltése nem tartozhat felelős politikus eszközrendszerébe, ne így akarják feledtetni a rengeteg kárt és baklövést, amit kormányzásuk alatt Sopronban és az országban előidéztek. Hazudozással a hitelesség nem áll helyre.

Fejlődik a város akkor is, ha ez Kalmár István pártelnöknek és néhány rossz szemléletű szocialista elvbarátjának nem tetszik – zárta Simon István.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kezdődhet Sopronban a Bánfalvi út felújítása

A burkolat marása után erősített aszfaltréteg épül, egyúttal a kiemelt szegélyt is átépítik Tovább olvasom