Kisalföld logö

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 2°C | 14°C Még több cikk.

Simon István: Várjuk a segítséget

– Ha Kránitz László tud és akar segíteni, most megteheti, hiszen a pályázataink a miniszterelnök előtt vannak – fogalmazott Simon István alpolgármester.
– Kránitz László felajánlotta segítségét Sopron ügyében azokon a területeken, melyek a kormányhoz kötődnek, nevezetesen a fejlesztési projektek kormányzati támogatásának kilobbizásában – fogalmazott Simon István alpolgármester tegnapi sajtótájékoztatóján, aki elmondta, bízik a szocialista parlamenti képviselő segítségében, ennek ellenére súlyos vádakkal illette Kránitzot. – Megszavazta a Gyurcsány-csomag megszorításait, a vizitdíjat, a kórházi napidíjat, a patikaliberalizációt, a pedagógusok óraszámemelését, a megemelt áram- és gázdíjat. Mi nem kérdőjelezzük meg jó szándékát és segíteni akarását a pályázatok ügyében. A fejlesztések kérdésében most a kormány térfelén van a labda. Kránitz, ha akar, most tud segíteni. Várjuk, hogy a vasúti felüljáró, a hulladékfejlesztés vagy a belváros-rekonstrukció megkapja a pozitív kormánydöntést.

Kránitz László kérdésünkre elmondta, egyelőre semmilyen megkeresést nem kapott a városvezetés részéről. – Nincs információ a birtokomban azt illetően, hogy milyen fejlesztési elképzelései vannak a vezetésnek, milyen pályázatokat nyújtottak be – mondta a képviselő. – Várom tájékoztatásukat arról, hogy miben kérik a segítségemet. Ezután természetesen szívesen közreműködöm a pályázatok kilobbizásánál.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Érvek és ellenérvek a fejlesztésről

Kránitz László, az MSZP helyi elnöke szerint a soproni alpolgármester nem jól képviselte a város… Tovább olvasom