Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

SFAC - Új busz a soproni egyesületnél

SFAC - Új busz a soproni egyesületnél
Örömmel érkezett az Anger Sporttelepre Henczel Szabolcs a Szent György templom plébánosa. Nem először járt a Soproni FAC meghívására a focipályán. Ezúttal azonban nem csak az utánpótlásban futballozó soproni gyerekek várták, hanem egy gyönyörű Merci kisbusz, ami azért nem is olyan kicsi, hiszen egy egész labdarúgó csapatot el tud szállítani, amikor vendégségbe utaznak a SFAC gyermek és felnőtt labdarúgói - olvasható az egyesület honlapján.

Gőbl Gábor, az egyesület elnöke a jelenlévőknek elmondta: fontosnak tartja, hogy Isten áldása legyen a járművön, és ezért kérte fel Szabolcs atyát közösségi jármű megáldására!

Ifjabb Kocsis Tamás az egyesület technikai vezetője elmondta, hogy a lengyelországi gyártótól vásárolt 2017-es évjáratú buszt, a TAO-s támogatási program keretében vásárolta az egyesület. A 21,5 millió forint vételár 70%-át az egyesületet támogató cégek biztosították, míg a 30%-os önrészből Gőbl Gábor elnök 3,5 millió forintos kamat mentes hitelt nyújtott, két magán személy 350 ezer forintot adományozott, a szülői munkaközösség 500 ezer forintot gyűjtött, míg az egyesület 2.1 millió forintal járult hozzá a jármű beszerzéséhez.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eltűnt a 18 éves Márk Sopronból - Felismeri?

A fiatal körülbelül 165 centiméter magas, átlagos testalkatú, fekete rövid hajú, szeme színe barna. Tovább olvasom