Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

Sárdy Barbara a MIÉP jelöltje

A MIÉP Sárdy Barbarát indítja Sopronban az időközi képviselő-választáson – jelentette be pénteken hivatalosan is Csurka István, a párt elnöke. A jelölt sajtótájékoztatón és nagygyűlésen mutatkozott be a választóknak.
Sárdy Barbara soproni születésű egyetemi hallgató, előadóművész a MIÉP jelöltje a november 14-i időközi képviselő-választáson. A párt tegnapi sajtótájékoztatóján Csurka István mutatta be a jelöltet. Sárdy Barbara soproni, szülei is a városban élnek, fogorvosok. Édesapja az orvosi kamara helyi elnöke.

– A MIÉP jelöltje sokoldalú és tisztességes, ez a fő érvünk mellette – mondotta a pártelnök.
– Nincsenek pénzügyei, nem fűződik korrupció a nevéhez.
Csurka István szerint jó eséllyel indul a választáson, minden lehetséges eszközzel támogatják, hogy ő képviselje Sopront a parlamentben. Legrosszabb esetben a harmadik helyre várják jelöltjüket, annak ellenére, hogy sokan pályáznak a képviselőségre. Az elnök úgy látja, az MSZP-nek és a Fidesz-nek ezen a választáson nincs vesztenivalója.
A Kisalföld kérdésére válaszolva Csurka elmondta, abban az esetben, ha Sárdy Barbara most nem nyer, megmarad a bizalmuk, és 2006-ban is őt indítják. Reménykednek azonban, hogy a választók rá szavaznak, és egy kis ribilliót csinál a – látszat ellenére – megegyezéses, együttműködő, együtt érző országgyűlésben.

– A legfontosabb célom, hogy képviselőként kollektív programok alapján képviseljem Sopront és környékét a parlamentben – jelentette ki Sárdy Barbara. – Szeretnék minél több pénzt szerezni a városnak és pályázati lehetőséghez juttatni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Osztrákok tesztelték az autószervizeket

Soproni műhelyeket is felkerestek az osztrák fogyasztóvédők, amikor a biztosítók felkérésére… Tovább olvasom