Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Rövidesen helyreállítják a berobbant akna környékét

Sopron - A gázmű elvégezte a gázvezeték helyreállítását, amire a Honvéd utcai petárdabaleset után volt szükség. Hétfőn visszatemetik az árkot, majd a Sopron Holding helyreállítja az utat.
Kreatív sofőrök saját „elkerülőutat" alakítottak ki a Honvéd és a Panoráma út kereszteződésénél, ahol a közelmúltban két fiatal petárdával berobbantotta a gyűjtőaknát.

Mint ismeretes, petárdabaleset történt karácsony előtt, amikor két fiatal gyűjtőaknába dobott égő petárdát. Az ott összegyűlt gázok berobbantak, a gyűjtőakna fedele leröpült, az útburkolat pedig több négyzetméteren összetöredezett. A helyszínt elkerítették, de rövidesen újraindulhat itt a forgalom. A gázmű befejezte a helyreállítást, hétfőn a visszatemetésre is sor kerül.

A baleset következtében a csatornában összegyűlt gáz berobbant, az aknafedél leröpült, az útburkolat összetöredezett. Fotó: Magasi Dávid

– Eddig a városházára még nem érkezett hivatalos tájékoztatás a gázműtől arról, hogy a teljes körű hibaelhárítás megtörtént volna – mondta el a Kisalföld érdeklődésére Kuslics Balázs sajtószóvivő. – Amint megérkezik a jelentés, a Sopron Holding Zrt. kijavítja a burkolatot az említett területen.

Olvasóink írták

  • 1. bruhaha 2008. január 05. 11:44
    „mIndig a legdrágább megoldás...ejej hová vezet ez?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vigyázat: vadásznak!

Sopron - Terelővadászatot tart a TAEG Zrt. hétfőn a soproni parkerdőben. Bár a sétálókat több módon… Tovább olvasom