Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Rotary-bál tizenegyedszer

Sopron - Tizenegyedik alkalommal rendeznek Rotary-bált Sopronban. A szervezet ezúttal a fogyatékkal élő gyermekeket támogatja a rendezvény bevételéből.
Idén ismét – ezúttal 11. alkalommal – jótékonysági bált szervez a Rotary Club Sopron. A rendezvény hagyományosan január harmadik szombatján, azaz 19-én 18.30-tól kezdődik. Németh Lajos soros elnök elmondta, a belépőjegyek megvásárlásával fogyatékkal élő gyermekeket nevelő intézmények támogathatók.

– A Rotary-bál évek óta a legszínvonalasabb ilyen jellegű rendezvény – tette hozzá az elnök, aki azt is kifejtette, hat éve – megnyitása óta – a Liszt-központ ad otthont a bálnak.

– Példaértékű összefogásról beszélhetünk, mégpedig a segítő szándékú soproni polgárok és az ételeket ingyen rendelkezésre bocsátó vendéglősök összefogásáról – vette át a szót a tegnapi sajtótájékoztatón Dömötöri László, a Rotary tagja. – Az ételsor idén a „hungarikumok az asztalon" mottót viseli, a felkínált borok pedig a soproni régióból származnak. A zenéről a Club7, valamint Fajkusz Attila és zenekara gondoskodik.

Sándor Péter Rotary-tag hozzátette, Benke László országos hírű mesterszakács is tiszteletét teszi a bálon. A tegnapi sajtótájékoztatón az is kiderült, a soproni klub eddig az osztrák szervezet részeként működött, de immár önállóságot élvez. A tavalyi rendezvényen összegyűlt közel másfél millió forintból gyermekotthonok és mozgássérült soproniak részesültek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Díszpolgári cím és gyémántdiploma a nyugalmazott plébánosnak

Sopronkövesd-Ebergőc - Sopronkövesden a nyugalmazott plébános, Horváth Pál díszpolgári címet… Tovább olvasom