Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

Rotary-bál a jótékonykodás jegyében

Sopron - Több mint egymillió forintot fordíthat a soproni Rotary Club a városban és környékén fogyatékkal élő gyermekek és családjuk megsegítésére. A szombat este megrendezett Rotary-bálon ugyanis ennyi adomány gyűlt össze a belépőjegyekből.
A soproni társasági élet egyik legszínvonalasabb farsangi rendezvénye az évenként megrendezésre kerülő Rotary-bál, amelynek az idén a Liszt Ferenc Konferencia- és Kulturális Központ adott otthont. A bálok bevételét minden esztendőben jótékonysági célokra fordítják.

Az idei Rotary-bál is a jótékonykodás jegyében zajlott, így ebben az évben több mint egymillió forintot tudnak a fogyatékkal élő gyermekek megsegítésére felhasználni. Fotó: Magasi Dávid
A szombati bálon több mint háromszázan vettek részt, így – mint azt Németh Lajos elnök elmondta – több mint egymillió forint áll rendelkezésükre, hogy segítsék a fogyatékkal élő gyermekeket és családjukat. A nagyszabású eseményen a hagyományoknak megfelelően ismert soproni vendéglők menüsorát kínálták „hungarikumok az asztalon" mottóval. A hajnalig tartó mulatságon tüntették ki Paul Harris-díjjal (a Rotary alapítója) Józan Tibort, a Soproni Városszépítő Egyesület elnökét, aki már hosszú évek óta sokat tesz a Rotary-mozgalomért. A bálon felajánlást tett Jagadics Dalma szépségkirálynő is, aki legutóbb Prágában ért el szép sikert. A Nemzetközi Turisztikai Szuper Szépségversenyen a magyar lányok közül ő érte el a legjobb helyezést, harmadik lett. A szépség 500 ezer forint értékű utazási utalványt ajánlott fel, amelyből a klub harminc rászoruló gyermeket üdültet ebben az évben.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kórházi kitüntetés Winkler Mária főorvosnőnek

Sopron - A soproni kórházban 1964 óta tevékenykedő dr. Winkler Máriát a Soproni Erzsébet Kórházért… Tovább olvasom