Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 22°C Még több cikk.

Rosszul lett, mielőtt élete álma teljesült volna - a soproni férfi nem adja fel

A soproni Kecskés Sándor születése óta kerekesszékhez van kötve. Élete álma, hogy a Róma focicsapatát élőben nézhesse meg.

A soproni Kecskés Sándor immár tizenöt éve szurkol az AS Roma focicsapatának. Az, hogy a harmincegy éves fiatal nem divatdrukker, mi sem bizonyítja jobban, hogy a kezét és a lábát is teletetováltatta a csapattal kapcsolatos dolgokkal.

Élete álma, hogy eljuthasson az olasz fővárosba, és élőben nézhesse meg kedvenc csapatának játékát.

- Tavaly novemberben ez már majdnem sikerült is - mesélte az immár egy éve webáruházat üzemeltető Kecskés Sándor.

 Kecskés Sándor Rómába már eljutott, de a stadionba ne. A felvétel tavaly novemberben, a kórházban készült.
Kecskés Sándor Rómába már eljutott, de a stadionba ne. A felvétel tavaly novemberben, a kórházban készült.


- Amint megérkeztünk, rosszul lettem, kórházba kerültem. Innentől kezdve sok mindenre nem emlékszem. Arra ébredtem, hogy az osztályon vagyok, és egy roppant kedves, Kátya nevű nővérke próbál velem kommunikálni. Angolul beszélt, amit én nem igazán értek, de ő figyelt rám és megértett, a tetoválásaim alapján hamar rájöttek, hogy Romanista vagyok, megtudták azt is, hogy a mérkőzésre érkeztem Magyarországról.

A meccs helyett hat nap kórház lett a vége, lelkileg nagyon nehéz volt feldolgozni, hogy életem álma nem sikerült.

Kecskés Sándor nem tett le arról, hogy valóra váltsa álmát. A mostani terv az, hogy a csapat utolsó hazai meccsére, a május végén utazzon ki Rómába.

- A jegy beszerzésében segítséget kaptam az AS Roma Klub Hungária hivatalos szurkolói egyesülettől - folytatta Kecskés Sándor. - Az utazást viszont nekem kell megoldanom. Repülővel mégegyszer nem szeretnék menni, ugyanis az orvosok utólag azt mondták: emiatt jöhetett ki a megbetegedés. Így marad az autó. De egyedül tehetetlen vagyok, és sajnos anyagilag sem tudom önerőből megoldani.

Ezzel együtt nagyon szeretnék visszajutni és befejezni ezt a történetet - zárta szomorúan, de reménykedve Kecskés Sándor.

Így segíthet Kecskés Sándornak

Mindazok, akik szeretnének hozzájárulni Kecskés Sándor álmának valóra váltásában, ezen az email címen veheti fel a vele a kapcsolatot:  mekksacca@gmail.com. Bankszámla szám: OTP 11773377-00983527-00000000 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaszi napok Sopronban - Operettgálával kezdenek

Vágyom egy nő után címmel nőnapi operettgálával indul március 7-én a Soproni Tavaszi Napok… Tovább olvasom