Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Rendeződik a bérfizetés Sopronban: időben érkezik a dolgozók pénze

Sikerült megoldani a technikai nehézségeket - jelentette be Tengerdi Antal, a Soproni Szociális Intézmény igazgatója.

- Hétfő reggelre, a polgármesteri hivatallal és a Magyar Államkincstárral történt egyeztetéseknek köszönhetően, sikerült megoldani a technikai nehézségeket, így a Soproni Szociális Intézmény valamennyi dolgozója időben juthat hozzá járandóságához - jelentette be sajtótájékoztatóján Tengerdi Antal igazgató.

(Előzmény: Államkincstár: lesznek, akik késve kapnak fizetést Sopronban.) - A sajtóban több helyen megjelent a hír, miszerint adminisztrációs akadályok miatt intézményünk új dolgozóinak egy része csak késve kapja majd kézhez munkabérét. Néhány orgánum az átmeneti akadályokból téves következtetést vont le, és tényként jelezte a fizetések csúszását, illetve tényként közölte, hogy negyvenkét dolgozó nem jutott pénzéhez. Amint azt a Kisalföldben korábban is kfejtettem, átmeneti zavarról van szó. Megjegyezni kívánom, hogy a város szolgálatában álló dolgozóink bére, illetve annak kifizetése minden más rajtunk múló feladatot felülír. Így van ez most is, és így lesz ez a jövőben is - zárta Tengerdi Antal igazgató.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kinőtték az óvodát Nagylózson

Nagylózson minden lehetőséget megragadnak, sorra írják a pályázatokat és ennek köszönhetőn több beruházás folytatódhat vagy indulhat idén. Tovább olvasom