Kisalföld logö

2018. 08. 17. péntek - Jácint 17°C | 28°C Még több cikk.

Regionális kifizetési fórum Fertőszentmiklóson

Az Alpokalja-Ikva mente LEADER Egyesület 2010.szeptember 29-én 9.30 órai kezdettel Regionális Kifizetési Fórumot rendez a fertőszentmiklósi Közösségi Házban.

Az Alpokalja-Ikva mente LEADER Egyesület 2010.szeptember 29-én 9.30 órai kezdettel Regionális Kifizetési Fórumot rendez a fertőszentmiklósi Közösségi Ház I. emeleti Konferencia termében (Fertőszentmiklós, Szt. István u. 20-21.).

A fórum célja, hogy az újabb kifizetési kérelem benyújtási időszakot megelőzően a regionális Vidékfejlesztési Hivatal szakavatott előadói tolmácsolásában segítséget nyújtson a régió pályázóinak a kérelmek megfelelő kitöltésében, hogy gyorsíthassák a támogatások kifizetését, enyhítve ezáltal az utófinanszírozás terheit.

A fórum során a pályázók tájékoztatást kapnak a kifizetési kérelmek benyújtásának módjáról, az adatlapok megfelelő kitöltéséről, ismertetésre kerülnek a számlázási előírások, a költségek elszámolhatóságával kapcsolatos tudnivalók.

Mindemellett a közbeszerzési törvény módosulásaival, valamint egyéb, közbeszerzéssel kapcsolatos ismeretekre is szert tehetnek az ellátogatók. A pályázók előadást hallhatnak a kifizetési kérelmekhez tartozó helyszíni ellenőrzésekről, az azokra való alapos felkészülésről, továbbá fórumbeszélgetés alkalmával a felmerülő kérdések is megválaszolásra kerülnek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Méltatlannak tartja az E.ON eljárását

˝Villámcsapásként sújtottak le rám azok a fenyegető szavak, amelyeket egy behajtó cég levelében… Tovább olvasom