Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Rágalmazásért elmarasztalták Hruby Józsefet, Sopron egykori alpolgármesterét

Sajtótájékoztatót tartott Fodor Tamás polgármester abban az ügyben, hogy a másodfokú bíróság jogerős ítélete szerint Hruby József soproni lakos rágalmazást követett el.
– Három rendbeli, nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás bűncselekményét követte el az egykori alpolgármester – fogalmazott Fodor Tamás. A sértettek Fodor Tamás polgármester, Simon István alpolgármester és Karner Gábor. A bíróság kiemelte, hogy Hruby a bűncseleményt közéletben jártas személyként, nagy nyilvánosság előtt, írásban követte el."Bizonyára sokan emlékeznek arra a néhány évvel ezelőtti esetre, hogy a Városi Fúvószenekar szilveszteri koncertjén ki kapott nagyobb tapsot, Fodor Tamás, vagy a korábbi polgármester Walter Dezső? Az internetes naplómban megírt, ilyen és ehhez hasonló ügyekben indítottak ellenem eljárást.

Véleményem szerint a most véget ért eljárás jól illeszkedik abba a sorba, ami baloldali emberek ellen folyt az elmúlt években, hogy erkölcsileg és egzisztenciálisan ellehetetlenítsék őket. Nem fognak megtörni! Ezentúl is ki fogok állni az igazságért és a véleménynyilvánítás szabadságáért! - még ezekben a mostani, olykor félelemmel terhelt, nehéz időkben is" - reagált Hruby József Fodor Tamás szavaira. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Irie Maffia koncert lesz Sopronban

A csapat országos turné keretében, május 17-én Sopronban mutatja be a Nagyon jó lesz című… Tovább olvasom