Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Rádonyi László: A jobb pályázat nyert

Sopron - A jelenleg működő városi internetes honlap már nem felel meg a törvényi és szakmai elvárásoknak, ezért írt ki az önkormányzat pályázatot új portál készítésére. A vezérlő elv nem az volt, hogy a legolcsóbb, hanem hogy a legjobb nyerjen – mondta a bírálóbizottság elnöke, Rádonyi László (Fidesz–KDNP).
– Az új honlappal kapcsolatos elvárásunk volt – fejtette ki a bizottság elnöke –, hogy a lakosság naprakész tájékoztatást kaphasson a város életéről, az őket érdeklő információkról, az érintettek ügyfélközpontú tájékoztatást kapjanak az önkormányzat működéséről, a hivatali ügyintézés rendjéről, támogassa az e-önkormányzati megoldásokat, biztosítsa az e-ügyintézés alapjait, az ügyfélkapu-kapcsolat és azonosítás kialakítását, illeszkedjen a polgármesteri hivatal infrastruktúrájához, kapcsolható legyen a belső szakrendszerekhez. A tervezett portál hét alrendszerből – városi, turisztikai, önkormányzati, lakossági, kistérségi, intranetes hivatali, rendszeradminisztrátori – épül fel, és fejleszthető. A pályázatnál nem az volt a döntő szempont, hogy a legolcsóbbat fogadjuk el, hanem hogy a legelőnyösebbet, amely alacsonyabb a rendelkezésre álló 25 millió forintnál.

Rádonyi László a Kisalföld kérdésre válaszolva elmondta, nem tudja, ki áll a nyertes cég mögött. Ők nem ezt vizsgálták, hanem azt, hogy a minden szempontból legjobb pályázat nyerjen.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koncertek iskolásoknak Doborjában

Doborján - A doborjáni (Raiding) Liszt-központ novembertől egyedi, az iskolákra szabott… Tovább olvasom