Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Radó Hajnal könyvével segítene

A saját életével, példájával szeretné ráébreszteni olvasóit Radó Hajnal arra, hogy önmagunk fejlesztése a legjobb befektetés.

„A Jelen(ed)ben is Legyél Tekintettel a Jövő(d)re!" című írása egyelőre e-book, majd megfelelő érdeklődés esetén könyv formában is megjelenik.
„Születésem után három évet csecsemőotthonban töltöttem, majd azt követően tizenegy évet családban. Mindennapos volt a családon belüli erőszak… Körülbelül 11 éves lehettem, amikor két dolog fogalmazódott meg bennem: 1. Hogyha felnőtt leszek, olyan munkát szeretnék végezni, mellyel segíthetek azon gyerekeknek, akik úgy élnek, ahogyan én eddig, illetve most. 2. Szabad akarok lenni. Olyan szabad, mint az a nagy madár…" – így mutatkozik be az író, Radó Hajnal.

Radó Hajnalt a segíteni akarás motiválta könyve megírásakor. Fotó: Magasi
Radó Hajnalt a segíteni akarás motiválta könyve megírásakor. Fotó: Magasi


A soproni hölgy energiát és pénzt nem kímélve saját tapasztalatait osztja meg olvasóival. Segíteni akar abban, hogy a „kockába zárt életek" kitörjenek az elvárások, szokások, előítéletek és a különböző agresszív hatások börtönéből.

– Az embereknek meg kell tanulniuk álmodozni. Higgyék el, ez nem kerül semmibe, de olyan pozitív folyamatokat indíthat el, hogy meglepő lehet a hatás. Merjünk elindulni a megálmodott úton – vallja a soproni szerző, akinek szent meggyőződése, hogy motivációs könyve kapaszkodót jelent azoknak, akik megfogadják tanácsát és elindulnak az önmegvalósítás útján.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biciklitolvajokat fogtak

Az éber soproniak rendőrséggel való együttműködése újabb eredményt hozott: elkaptak egy háromfős,… Tovább olvasom