Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 18°C | 27°C Még több cikk.

Rablógyilkosság az italboltban

Rablógyilkosság áldozata lett egy 35 éves bolti alkalmazott szombaton késő este egy soproni lakótelepen.
A helyszín.
A döbbenet lett úrrá vasárnap reggel a soproni Jereván-lakótelepen lévő Soproni Horváth József úti itallerakat környékén. Pillanatokon belül híre ment, hogy éjszaka megölték az egyik ismert italkereskedés alkalmazottját.

– Szegény fiatalember még csak néhány napja dolgozott az üzletben – mondja B. Lajosné. – Jómagam is vásároltam már nála. Jóravaló, udvarias ember volt. Sokan betérnek ide a közeli buszvégállomás miatt. Valószínűleg a nagyobb bevétel csábíthatta ide a tetteseket.
– Sötétedés után már nem is tanácsos kinn tartózkodni – veszi át a szót M. G. – Annyi bizonyos, egynapi bevételért kellett meghalnia annak a fiúnak.

Mit talált a pecás?

– Az egyik horgász ismerősöm vasárnap hajnalban fatartóba tűzött késeket talált a közeli horgásztó vizén. Azonnal jelentette a rendőrségnek. Lehet, hogy azoknak is köze van a gyilkossághoz. Talán az egyik hiányzó késsel szúrták le a fiatalembert. Állítólag búvárokkal kerestetik az eltűnt pengét... – mondja el M. G.

Forró nyomon

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztályának munkatársai már szombat éjszakától a tetthelyen dolgoztak. Hegedűs József alezredes irányításával rögzítették a nyomokat. Kikérdezték a lehetséges tanúkat. Forró nyomon eredtek a kegyetlen gyilkosságot elkövető vagy elkövetők után.

– Az eddigi vizsgálatok eredményei szerint ismeretlen tettesek meggyilkoltak egy bolti alkalmazottat és elrabolták a mintegy százezer forintos bevételt – nyilatkozta Kiss Imréné alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense. – A 35 éves alkalmazott éppen záráshoz készülődött, amikor egy vagy több elkövető megtámadta. Az áldozaton szúrt sebet találtak, ami azt valószínűsíti, hogy késsel ölték meg. Az is kiderült, hogy a fiatalember miután magára hagyták, utolsó erejével még fel tudta hívni az egyik telefonos segélyszolgálatot, ám a rendőrség és a mentők kiérkezésekor már belehalt sérülésébe.

A megyei rendőr-főkapitányság nyereségvágyból elkövetett emberölés bűntette miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Már készül Sopron pályázata is

Sopron pályázik az Európa Kulturális Fővárosa címre. A polgármesteri hivatalban több csoport dolgozik a város pályázatának négy fő alappillérén és a számtalan alpont kidolgozásán. Sopron hét-nyolc milliárd forintot fordítanánk a pályázatban megfogalmazottak kivitelezésére.Maga a pályázat négy fő pilléren nyugszik.
Tovább olvasom