Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Pölcz Klaudia: ezernyi fotó Sopronról - galéria

Hobbiból fotóz a soproni Pölcz Klaudia. Szerinte a város rossz időben is szép, ha teheti minden pillanatot megörökít.
A Duna Televízió Pannon Express című műsor készítői a fotói alapján találtak rá a soproni Pölcz Klaudiára.

- Természetesen a forgatásra is vittem magammal fényképezőgépet, ki tudja, mindig akad olyan pillanat, vagy mozzanat, amelyet feltétlen meg kell örökíteni - mondja Pölcz Klaudia. - A város megismertetésben segítőnek kértem fel az ismert grafikust, Szénási Ferencet. Így szerdán ő mutatta a kedvenc helyeit Sopronból, a csütörtöki forgatási napon pedig én.

A műsor szerkesztői is meglepődtek azon, hogy amikor ebben a borús, téli időben jártuk az utcákat, milyen szép tud lenni Sopron.

 Aki lemaradt volna a filmről, az adást ide kattintva nézheti meg >>


Pölcz Klaudia munkássága nem lehet ismeretlen olvasóink számára, ugyanis korábban több galériában is bemutattuk a képeit. A képek aztán időközben meghaladták a tízezret. Az általa kiválogatott alkotásokból pedig kiállítás is nyílt a Museum Cafeban.

Pölcz Klaudia fotói - Válogatás

- Több internetes fotómegosztó oldalon rendszeresen bemutatom a képeim - folytatja. - Véleményezzük egymás képeit, adott esetben tanácsot is adunk. A fotózást ugyanakkor sosem tanultam, s nem is szeretném elsajátítani a profi fogásokat.

-  Akkor elveszne az egész varázsa. Mert azon agyalnék, hogy mit csinálok jól, vagy rosszul. Helyette sokkal jobban szeretem, ha megérint egy pillanat, vagy látvány. No, azt azonnal lefotózom. Mostanában leginkább telefonnal készítem a képeket, mert az mindig nálam van.


Pölcz Klaudia fotói - Válogatás


Pölcz Klaudia szép sikereket ér el rendszeresen az egyre népszerűbb instagram megosztó oldalon.

Szinte nincs olyan hónap, hogy ne kapna valamilyen díjat.

Az indafoto.hu-n rendszeresen jelentetnek meg háttérkép pályázatot. Erre minden hónapban benevezek. A tipográfiát - mivel ahhoz nem nagyon értek - a már említett Szénási Ferenc grafikus-karikaturista készíti - mondja.

- Jól esnek az elismerések, amikor megdicsérik a fotóimat. Szeretem ezt a várost, és élvezem amikor megörökíthetem az életképeket, a természeti szépségeket - zárta Pölcz Klaudia.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Firtl Mátyás: Megvédik a rezsicsökkentést

˝Meg kell védeni a rezsicsökkentést˝ - mondta Firtl Mátyás országgyűlési képviselő kedden este… Tovább olvasom