Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

Pénzügyi mágiák, pénzügyi kiutak

Sopron - Az adózás és a számvitel legidőszerűbb kérdéseinek megválaszolásával a pénzügyi-gazdasági válság kivezető útját kívánja megtalálni az a pénzügyi konferencia, amely csütörtök reggel kezdődik a közgáz kar aulájában.

– Kiemelt feladatnak tartjuk, hogy a válságban is segítsük a gazdasági szakembereket, vállalkozásokat azokban a szakmai kérdésekben, amelyek hozzájárulnak a kivezető út sikeréhez, a továbbfejlődés menedzseléséhez – nyilatkozta dr. Vágyi Ferenc, a Nyugat-magyarországi Egyetem Közgazdaság-tudományi Karának intézetigazgatója, a konferencia szervezőbizottságának titkára.

– Az egyetem és a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesülete közös kétnapos fórumának már a címe – ˝Pénzügyi mágiák – pénzügyi kiutak˝ – is jelzi, olyan előadókat várunk az eseményre, akik teljes vertikumában ismerik a pénzügyi-gazdasági kihívásokat. Vendégünk lesz Péter Horváth professzor – aki az európai kontrolling atyja –, s aki a kontrolling stratégiai jelentőségéről tart nyitó előadást. Ezen túlmenően – és a teljesség igénye nélkül – a kétnapos konferencián szó lesz az állami költségvetés végrehajtásának ellenőrzéséről, a magyar adólevonási és visszaigénylési jog hazai gyakorlata nemzetközi összehasonlításáról, az adócsalás fajtáiról és az adócsalás elleni küzdelem hazai és nemzetközi tapasztalatairól is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendelet szabályozza a kutyaszállítást a buszjáratokon

Szilágyi Ildikó soproni rokkantnyugdíjas, bottal közlekedik. Szeretné tudni, utazhat-e a kutyájával a soproni buszokon. Leszállították már egyszer, máskor fel sem engedte a sofőr.
Tovább olvasom