Kisalföld logö

2017. 01. 20. péntek - Fábián, Sebestyén -9°C | 1°C Még több cikk.

Péntekig várják a felajánlásokat

Sopron - Péntekig várja a családsegítő szolgálat a következő bolhapiacra szánt adományokat, melyből rászoruló családokat támogatnak az iskolakezdés kapcsán.
Augusztus 23-án és 24-én immár hagyományosan bolhapiacot szervez a családsegítő szolgálat a Balfi u. 87. szám alatt. A rendezvényre péntekig a helyszínen adhatók le az adományok.

– Kizárólag a felajánlott tárgyak közvetítését vállaljuk, pénzforgalom nem történik – mondta el a Kisalföld érdeklődésére Széll Judit, a családsegítő szolgálat munkatársa. – Tehát átvesszük a behozott ruhaneműt, ágyneműt, edényeket, evőeszközt, játékokat, iskolaszert és könyveket, és abból ingyenesen válogathatnak a bolhapiac résztvevői. Ilyen módon másoknak örömet lehet szerezni a már nem használt, de jó állapotú holmikkal.

A szolgálat évente két alkalommal rendezi meg a bolhapiacot, mely iránt általában nagy az érdeklődés. Ezúttal az iskolakezdés okozta anyagi nehézségeket kívánják áthidalni a rászorulóknál.

A felajánlott textíliákat, évszaknak megfelelő ruhaneműket, eszközöket csütörtökig 8–17, pénteken 8–12 óra között veszik át.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hatalmi harc az önkormányzatban?

Nagycenk - A nagycenki képviselő-testület önfeloszlatása megdöbbentette a falubelieket. Sokan úgy… Tovább olvasom