Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Pénteken nyílik a Pannon Design kiállítás

Sopron - A legújabb trendekkel, illetve a minőségi, a hagyományos értékeket képviselő bútorokkal, kiegészítőkkel is találkozhat a közönség az MKB-arénában holnaptól vasárnapig nyitva tartó III. Pannon Design Bútor- és Lakberendezési Kiállításon.
A seregszemlére hetvenöt kiállító érkezik az egész Dunántúlról és Budapestről. A kiállításon a régió bútorgyártói, bútorok és lakberendezési cikkek forgalmazói, faépítészeti vállalkozásai, dizáj-
nerei, tervezőművész-hallgatói, képzőművészei mutatkoznak be. Tavaly hatezren tekintették meg az ingyenesen látogatható seregszemlét, tíz százalékuk a szomszédos Burgenlandból érkezett.

A rendezvény elsősorban a régió gyártóinak, kereskedőinek kíván teret adni termékeik bemutatására, szakmai együttműködésük elősegítésére. Idén is gyártók, kereskedők, dizájnerek, képzőművészek mutatkoznak be, akik a lakótér és lakberendezés különböző területeit reprezentálják. Ennek köszönhetően együtt körképet adnak a jelenlegi trendekről, környezetünk minőségi kialakításának lehetőségeiről.

A vásár szakmai programját a 8. Nemzetközi Kovács Találkozó színesíti, amelyre négy országból érkeznek a művészek, hogy megmutassák a kovácsművesség jelenkori eredményeit. A vásárt a Pannon Fa- és Bútoripari Klaszter és a Faipari Tudományos Alapítvány rendezi a város támogatásával.
Rajzpályázat
A szervezők Miért szeretem Sopront? címmel meghirdették a Pannon Design rajzversenyt is. A beérkezett pályaműveket kiállítják az MKB-aréna aulájában a vásár ideje alatt.
A rajzverseny ünnepélyes díjkiosztóját szombaton délután három órától tartják. (További információk a www.pannondesign.hu. honlapon olvas-
hatók.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véghajrában a VOLT szervezése

Sopron - Összeállt a VOLT Fesztivál programjainak napi bontása, még 34 nap van hátra a kezdésig. A… Tovább olvasom