Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Parlagfűtenger a soproni sporttelepen

Tekintélyes parlagfűszigetek tarkítják a pályaszéli füvet az Anger-réti sporttelepen.

Az önkormányzat kezelésében van a Balfi út 156. szám alatt található Anger-réti sporttelep, mely a Sopron Holding honlapján lévő információk szerint egy minden igényt kielégítő, modern létesítmény.

A portálunkhoz beküldött fotó szerint tekintélyes parlagfűszigetek tarkítják a pályaszéli füvet. Csak reménykedni lehet abban, hogy az edzett sportolókat elkerüli az allergia, olvasónk viszont arra szeretne választ kapni, vajon csak a magántelkeket járja a parlagfűkommandó?
Elvárható lenne, hogy a város cégei példát mutassanak és elsőként tüntessék el telkeikről a légutak és a szem gyulladását is előidéző veszélyes gyomot.Olvasóink írták

 • 4. zeta62 2010. augusztus 12. 23:38
  „3. gligeti 2010.08.12. 12:09

  Nem ártott volna, ha elolvasod a Catherina által belinkelt cikket.
  Talán nem nézted volna be soproni hozzászólását se...”
 • 3. gligeti 2010. augusztus 12. 12:09
  „Addig is amíg nem engedheti meg mindenki magának a bio ételeket(kicsit költséges)azért le lehetne nyírni.Persze,mivel első a környezetvédelem,ez működik kézi kaszával is!”
 • 2. soproni 2010. augusztus 11. 15:18
  „1.Catherina!Ilyen témájú cikket már én is olvatam. Nagyon érdekes és igaz,amiről szó van benne.

  A legyengült immunrendszerű embereket támadják csak a betegségek és ezt részben annak köszönhetik,hogy ártalmas környezetben élnek,ártalmas,mérgekkel teli élelmiszereket fogyasztva,amik érdekes módon nem tiltott szerek.A falun élő gyermekek közt alig van allergiás,mert ők sokkal tisztább és egészségesebb levegőt szívnak és jóval kevesebb vegyszerekkel és tartósítószerekkel teli élelmiszert fogyasztanak. A gyógyszerek fogyasztása, a levegő mérgezése,az alkohol és cigaretta engedélyezése ,a stressz ,helytelen életmód sokkal nagyobb veszélyforrása az emberiségeknek,mint a parlagfű és mégis talán ez az egyetlen,ami miatt a legkeményebben büntetnek. Öljük meg az allergiát okozó állatokat is? Nem ez a megoldás,hanem az embereket megillető életkörülményeket kellene megteremteni mert jogunk van hozzá,de sajnos addig ez lehetetlen,amig az egészségünket károsító anyagok nincsenek tiltólistán és az alkohol,cigaretta és gyógyszerek profitálása fontosabb,mint ezek ellenzése.”
 • 1. Catherina 2010. augusztus 11. 10:03
  „mekkora tévhit ez a parlagfű hisztéria!!! olvasd el, és megtudod mi az igazság:
  http://saccer-ptipti.blogspot.com/2010/06/parlagfu-maskent.html”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ígérték, nem lesz több égetés Ivánban

A kábelégetések ügyében csak a jövő héten ül össze az iváni roma kisebbségi önkormányzat, mert a… Tovább olvasom