Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Parkoló lett a járdából Sopronban - Fotó

Így parkolnak a soproni Lehár Ferenc utcában - kaptunk fotót olvasó-tudósítónktól.

A soproni Lehár Ferenc utcában egyes házak előtt a járda is pakoló lett.


Olvasóink írták

42 hozzászólás
 • 42. Baltazár 2012. március 27. 22:55
  „na lázadjon senki.
  Ez egy marha jó kép abból a szempontból hogy mennyire nyomorult emberek vannak akik semmibe veszik a gyalogos közlekedést.
  mennyi hely van a robogó és a Skoda octavia között? Ha történetesen a Thököly téren levő játszótérre igyekszik egy kismama egy kis mondjuk óvodás korú gyerekkel és egy babakocsival akkor ilyen nyomorultak miatt szambázzon le az úttestre és tegye ki magát valamint gyerekeit a veszélynek?

  A városban számtalan helyen van ilyen. Itt nem csak szimplán egy parkolást látni a képen.Hanem annak lehetséges következményeit is hordozza kép. A skodás szerintem meg pont ott lakhat. vagy egy ficsúr jött oda vendégségbe. Jól meg kéne húzni .Aztán ha három szabálysértés elkövet ilyen vagy más miatt akkor az új rendelkezések szerint igen is vonják be a jogsiját...”
 • 41. MotorosPista 2012. március 26. 21:41
  „Ez fantasztikus, ilyet még nem is láttam.”
 • 40. Legoooo 2012. március 25. 21:52
  „Remélem annak meg nagyon csuklott az édesanyja, aki pénteken a győri Petőfi híd alatti parkolóban 2 helyen megnyomta az autó oldalát.”
 • 39. peathon 2012. március 25. 20:45
  „Én is felállok a kocsimmal a járdára Fertődön és kérlek fényképezzetek le, írjatok egy tudósítást talán akkor majd a Fertődi cikkekhez is hozzá lehet szólni, mert már egy ideje valamiért nem!!!!”
 • 38. keinrespekt 2012. március 25. 19:13
  „Tisztelt 54.Okos!

  Most akkor tisztázzuk, hogy az Ön kifordult világrendjében mit is kellene csinálnia annak, aki olyan "merész" hogy a járdán szeretne gyalogosan közlekedni, de nem tudja ezt megtenni, mert az ilyen "nagyszerű" emberek a járdára parkolnak?! Valóban komolyan gondolja azt, hogy be kellene csengetnie abba a házba, amely előtt az autó parkol? És mit csináljon? Tartson rögtönzött Kresz-oktatást? Kérje meg szépen, hogy álljon félre? Miért is kellene ilyet tegyen? Miért is nem tud az "drága" autós a szabályok szerint parkolni? Hol él maga!?
  Arról nem beszélve, hogy mi van akkor ha az autó gazdája nem is abban a házban tartózkodik, amely előtt az autója áll? Hanem mondjuk egy házzal arrébb, vagy az utca túl oldalán? Akkor csöngessen be minden házba az utcában?
  Amúgy meg hagyjuk már ezt a "névtelen feljelentés-ellenességet"! Nem III/III-as feljelentésről beszélünk! Mellesleg Ön itt nem névtelenül írogat a fórumon, mindenkihez hasonlóan? Akkor most hogy is van ez, bort iszunk és vizet prédikálunk? Ön akkor miért nem vállalja itt névvel a véleményét?”
 • 37. rikkanto 2012. március 25. 15:36
  „Máshol a parkosított területre állnak, mert ott könnyebb megfordulni. Annak ellenére, hogy van szabad parkoló.
  Küldtem róla a parkot fentartónak fényképet, hogynéhány faoszlop leverésével akadályozzák meg, hogy a fűre álljanak. Azt válaszolták, hogy ez a Közterület Felügyelet dolga, ezzel ők nemfoglalkoznak.
  A Felügyelet a parkoló bliccelőket lesi a kapu alól, mer attol pénzt remél.
  Igaz a Kertészek is traktorokkal jár be, összetörve a beton járólapokat, tehát a "vissza nyalt a Fagylalt"!”
 • 36. lolita 2012. március 25. 14:37
  „Az erdekes az hogy ez mar evekota igy müködik a parkolas es senki nem tesz erte semmit ,csak panaszkodnak.Nemtudom mire varnak holott lehetne büntetni”
 • 35. LAZA 2012. március 25. 13:10
  „Az igazi gond az,hogy a közlekedők túlnyomó többsége igenis igyekezik betartani a szabályokat.
  Igen, ez többe kerül akár pénzben akár pedig időben kifejezve.
  Aztán vannak a gátlástalanok akiknek semmi sem számít.
  Ahogyan éppen a jókedvük tartja.
  Láttam síró anyukát aki nem tudott a gyermekéért menni az óvódába mert épen a garázsfeljárójának az útjában állt meg félig a járdán a bunkó.Az egész környék őt kereste ám sehol.
  Őszintén most ki sajnálja az ilyent amikor lefényképezik esetleg kihívják a rendőrt és jól megbüntetik.
  Vagy a bérelt parkolók!
  Nem számít a bunkónak,hogy a másik súlyos ezreket fizet azért a helyért,valószínűleg azért mert szüksége van rá! Oda sokszor órákig.
  Aztán a rendőr nem tehet semmit.Védje meg mindenki a saját tulajdonát címszóval.”
 • 34. Mankapunka 2012. március 25. 12:50
  „Megindult a személyeskedés.

  Ti nem tudtok normálisan vitatkozni,és még engem szólnak meg a magyar honban az írásaimért.”
 • 33. Pistike 2012. március 25. 12:09
  „20. 54.okos

  "Én még mindig jellemtelen dolognak tartom név nélkül fotózgatni meg jelentgetni ...!"

  Én még mindig jellemtelen dolognak tartom az ilyen kivagyi, nem törődön viselkedést!
  De nyilván nem véletlen, hogy TE melléjük állsz...

  ".Egy Törzsgyökeres soproni nem tenne ilyet. Mert azt megtanították a szülei a tisztességre és hogy a tettei mögé odaálljon."

  Hogy nem szakad le az ég...”
 • 32. pkajos 2012. március 25. 09:42
  „30.54 okos ???
  Láthatóan elég erős értelmezési problémákkal küzdesz.
  Azért lennének irigyek a hozzászólók, mert néhány tuskó a járdára, mozgássérült parkolóba áll -és azt kifogásolja? A bunkó viselkedést elítéli?
  Miért is kicsinyesek, miért irigyek? Egyáltalán... hogy jön ide az irigység?”
 • 31. vitriol2 2012. március 25. 08:35
  „30. 54.okos 2012.03.24. 22:42
  beirásodra egy ellenpélda- és ha van kedved utánad röhöghetsz a "névtelenek" miatt
  van sopronban egy korábban "természetvédő" majd területet "elfoglalo" emberke ki sokszor "parkol" hasonlo modon "kocsmája" elött- ki merné "nyiltan" feljelenteni"?
  ez csak egy példa - és gondolom sokan tudnának hasonlo példákat hozni, hasonlo emberkékről.”
 • 30. 54.okos 2012. március 24. 22:42
  „De jót röhögök a rosszindulaton ! Ennyi kicsinyes irigy embert... Ez aztán az elintézés..... Név nélkül jelentgetni meg bátor dolog akkor is.”
 • 29. Karcsika 2012. március 24. 22:25
  „Re: 23. józanparaszt 2012.03.24. 18:31
  Egy szöges bakancsot azért húzzál fel, mert megérdemli a gazdi.”
 • 28. pkajos 2012. március 24. 21:38
  „27. ugye ezt magad se gondolod komolyan..
  Biztos azért áll a sok tuskó a mozgássérültek helyére, meg úgy a járdára, hogy ne tudjon elmenni a gyalogos, vagy a babakocsis kismama. Legtöbbje bunkó újgazdag, gátlástalanok, törvények felettinek képzelik magukat. Ezek az utóbbi két-három évben kiegészültek a stílusukban "elosztrákosodott" - hangoskodó, tolakodó, "mozgássérültparkolós" - magyarokkal. Azt gondolják ezek az euróért robotoló "rabszolgák" is, hogy nekik itthon már mindent szabad... Persze - itt is - tisztelet a kivételeknek, de azok előtte sem voltak bunkók, így nyilván nem is róluk van szó.”
 • 27. zoltee 2012. március 24. 20:56
  „Lenne elég parkoló, nem lenne az autós "bűnösként kezelve" ebben a városban, nem lennének ilyen gondok.”
 • 26. Kaméleon47 2012. március 24. 20:39
  „54.okos
  Mindenkinek tudni kell,hogyan lehet az utcán parkolni. Nagyon helyesen tette,aki beküldte a fotót,mert sajnos nagyon sok helyen lehet látni a városban ilyen parkolást. Olyan is előfordul,hogy amikor megkérik a tulajt,hogy álljon kicsit odébb, még ő háborodik fel miatta. Örüljön neki,hogy nem a rendőr büntette meg emiatt,mert felénk még kisebb dolog miatt is kaptak már büntetést az autó tulajdonosok.”
 • 25. keinrespekt 2012. március 24. 20:20
  „Tisztelt 54.okos!

  Olyan szó, hogy "törzsgyökeres" nincs. Sajnálom, hogy Önt a szülei csak becsengetni tanították meg, a magyar nyelvre azonban nem. Egyébként meg teljesen igaza van a fotósnak, hogy beküldte a képet.”
 • 24. falcobiarmicus 2012. március 24. 19:29
  „1.Valóban rendszeres az ott lakók parkolása,nem tartják be sokszor a távolságokat....
  2.Sokkal baleset veszélyesebb a a légváras/tisztítócéges nagy egyterű autók parkolása pár házzal innen, azt is érdemes lenne lefotózni, OTT SZÓLTAK, de nem ért semmit!!! Amióta ott laknak felborult a szokásrendszer rendesen :)
  3.A vörös térkövet Az önkormányzat csináltatta, mert azt gondolták hogy forgalomlassításként beválik a Mészverem felé,és a színnel azt is jelezték hogy lassítsanak az autósok..NEM vált be :)
  4.A Lehár így is életveszélyes, mert a járdától sokszor 50cm-rel száguldanak el az autók,nem beszélve a Lehár sarkán az italnagyker ostoba helyéről és parkolási lehetőségéről..elképesztő az is !”
 • 23. józanparaszt 2012. március 24. 18:31
  „én most pont arra gyakorlok - egyensúlyérzék, kondíciós edzések- hogy az ilyen tapló kocsiján néhány eröteljes dobbantással egyszerüen átsétálok.”
42 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Őrület: Így kell bringával megmászni a soproni sípályát - Videó

Két keréken fel, majd le a soproni sípályán. A bringás szerint feltolni nehezebb lett volna. Tovább olvasom