Kisalföld logö

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -6°C | 1°C Még több cikk.

Parkolás dokumentálva

A Sopron Holding Zrt.-nél őrzik azokat a fényképeket, amelyek dátummal igazolják a parkolási díj nélküli várakozás tényét. Nehéz a parkolóőrt kijátszani, de mindig vannak próbálkozók.

A szélvédőre kitett piros csomag az autósok (egyik) rémálma, a benne lévő sárga csekk a büntetési tétellel senkinek sem hiányzik. Aki nem fizeti időben a büntetést, annak az összeg időarányosan nő, a holding ráadásul nem felejt, küldi sorra a felszólításokat.

Mindig vannak persze, akik nem emlékeznek rá, mikor és hol parkoltak jegy nélkül, ezért a parkolóőr minden esetben készít felvételeket az autóról. Ezek a felvételek a parkolási ügyfélszolgálati irodában meg is tekinthetők – kaptuk az információt a holdingnál, ahol gyakran szembesülnek a reklamáló ügyféllel és bizonyítaniuk kell a büntetés jogosságát.

Persze előfordulhat, hogy „utcai csibészek" a hecc kedvéért leszedik a piros csomagot a szélvédőről, így az autó tulajdonosa nem is veheti észre a büntetést, a felszólítás után pedig jogosnak tűnhet a felháborodása. Ilyen esetekben is dönthet a fotó, amin a dátum, az utcarészlet és a jármű rendszáma is jól kivehető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Helyreállítják a rézsűt a Kőszegi úton

A munkálatok során szivárgók sorát telepítették a rézsűbe, hogy a csapadék ne a földet mossa ki az… Tovább olvasom