Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Pályázati támogatás az oktatásra

Sopron – Az önkormányzat pályázati munkájának eredményeként több millió forintot nyertünk el soproni oktatási intézményeknek – mondta el Abdai Géza csütörtökön tartott sajtótájékoztatóján.
Az alpolgármester elsőként a kisebbségi feladatok ellátására kapott nyolcmillió forintos összegről tett említést. – Ebből a pénzből a Bánfalvi Óvodában és a Német Nemzetiségi Általános Iskolában fejlesztik a nemzetiségi oktatást. Az iskola többek között speciá-lis tankönyvek beszerzésével gazdagodik. Az alapfokú művészetoktatási intézmények – a Petőfi- és a Horváth József-iskola – összesen ötmillió forintot nyertek az oktatási minisztériumtól, eszközigényük fejlesztésére. Az alpolgármester beszámolt arról is, hogy a Handler Nándor és az Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Vendéglátó Szakképző Iskola, valamint a Jereváni Kék Óvoda tízmillió forinttal gazdagodott. Az intézmények ebből jutalmazhatják a pedagógusaikat a helyi teljesítményértékelési rendszer alapján.

Olvasóink írták

 • 7. Visio 2008. október 21. 11:06
  „Abdai szereti magát nézni a televizióba. Inkább önmérséklésre, önrevizióra lenne szüksége. Ha kinyitja a száját szörnyű ahogyan makog. Tanuljon már végre értelmesen beszélni a régi rendszer
  soförje.”
 • 6. Intel 2008. október 20. 21:58
  „Abdai Úr!

  Na hát, na hát...
  Ez az ő érdeme? Mit tud a soproni fociról?
  Stadiont nem lehetne kivenni bérbe?”
 • 5. joco1azigazi 2008. október 19. 10:27
  „:) 2008.10.18. 12:30 miért attol nem igaz az amit irtunk?pld:"mikor sorban bukták el a pályázatokat miért nem "nyilatkozott".Akkor a szocikat szidta, hát most saját magát és pártocskáját dicséri?"”
 • 4. Csabazs 2008. október 19. 04:43
  „De miért kellett újra betördelni?
  Semmi értelme nem volt!”
 • 3. :) 2008. október 18. 12:30
  „Vicces, hogy megint szitkozódtok, de fel sem tűnik nektek, hogy ez egy két nappal ezelőtti hír, amit újra betördelt a másnapos internetes szerkesztő. Innen látszik, hogy csak a fikázás érdekel titeket”
 • 2. joco 2008. október 18. 12:07
  „Nagyon szép, és öröm, de kicsiny "foszerünk" mikor sorban bukták el a pályázatokat miért nem "nyilatkozott".Akkor a szocikat szidta, hát most saját magát és pártocskáját dicséri?”
 • 1. Régi lemez 2008. október 18. 09:18
  „Abdai már megint mesél. Óvódába érzi magát. Ha valaki állandóan azt a gyermek mondókát idézi, hogy te vagy a nagyobb szamár, attól még nem biztos, hogy mások nem nézik őt is annak.
  Sohesem a kommunikáció volt a legerősebb oldala, de nem könnyű infantillis érvelésekre felnött választ adni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ami élni segít – a közösség a megoldás

Sopron - A modern kori ember gyökértelenné vált, közösségi létében megbetegedett, megsérült. Az idei… Tovább olvasom