Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Ötéves a Mediterrano Sopron

Sopron - Ötéves születésnapi rendezvényét tartotta szerdán a Mediterrano Sopron. Ebből az alkalomból beszélgettünk a ház új, kibővült vezetésével, Seregély Dóra, Szilvás József és Németh Ferenc menedzserekkel.
– Az ötéves születésnappal új időszak kezdődik a Mediterrano Sopron történetében. Az ingatlan ismét magántulajdonba került, és az új tulajdonos cég jelentős beruházásokat tervez – mondta elöljáróban Szilvás József.

– Az elmúlt öt év számos értéket hordoz – folytatta Seregély Dóra. – Büszkék vagyunk arra, hogy nagyon sok céges és magánrendezvényt tartottak éttermeinkben.

A rendezvényeket, köztük az esküvőket is a „mindent egy helyen" jegyében szervezzük.

A város gazdasági szereplői, az önkormányzat, illetve osztrák megrendelők számára számos alkalommal külső helyszínen biztosítottuk színvonalas szolgáltatásainkat. Fontos megemlíteni, hogy az öt éve működő játékterem is nagy népszerűségnek örvend a magyar és az osztrák vendégkörben egyaránt. A Mediterranóban jelentős cukrászati termelés is folyik. Nemcsak hétvégén, hanem hétköznapokon is sokan vásárolnak nálunk süteményt. Országos beszállítói vagyunk például a Spar-, Interspar-üzleteknek és egyre biztatóbb exporttevékenységünk is.

Seregély Dóra vezető menedzser és Varga Anita marketingmenedzser a vendéglista utolsó ellenőrzését végzi.
Seregély Dóra vezető menedzser és Varga Anita marketingmenedzser a vendéglista utolsó ellenőrzését végzi.

A tervezett változtatásokkal kapcsolatban Németh Ferenc elmondta, új profillal bővül a Mediterrano, tervezik a Toscana étterem és a cukrászda átalakítását. Megújítják az étlapokat, a Spago étterem étlapja már most, december közepétől új ízekkel gazdagodott, a hétköznapokon megszokott, de nemrégiben megreformált brunch mellett.

A Toscana étteremben az alapjaiban megváltozott étlappal népszerűsíteni szeretnék a Soproni borvidéket, a hagyományos magyaros és soproni ételeket. – A Gino kávéházat sem hagyja érintetlenül az átalakulás. Szeretnénk, ha olyan közéleti hellyé válna, amely egy életstílust, egy életérzést közvetít. Kávéház, bár, találkozóhely, mely szombat esténként könnyed „clubbing" hellyé alakul. Vagyis komoly fejlődés kezdődik – zárta Németh Ferenc.

Olvasóink írták

 • 7. bogote 2008. december 07. 19:57
  „A Kisalföld valamelyik számában nem régen olvasnilehetett a Lővér fürdő felujitásáról!”
 • 6. TancsKaszabell 2008. december 05. 16:46
  „Jó gondolat yello !
  Egy fürdőt kellene építeni,lehet látványfürdő is mint Káposztásmegyeren.
  Egy jó fürdés után,masszírozás,félórai szundikálás,utánna egy korsó hideg sőr!Óóóó.”
 • 5. yello 2008. december 05. 09:00
  „Nekem mindegy, hogy bank vagy magánszemély tulajdona, még sosem jártam benne...ha a kert felé melegítőben szaladok akkor azért ugye így mégsem, ha meg szép a ruhám...hm, üres a briftasni §:)
  Egyébként gratulálok.
  Off: most olvasom, hogy megnyílt a káposztásmegyeri dubájkettő Aquaworld....azért én szomorúan konstatálom, hogy soproniként ha szeretnék fürdőélményekkel gazdagodni, akkor Sárvárig vagy Burgenlandig kell mennem, mert itt vagy csúcsidőben jutok csak fel az uszodába (szigorúan csak úszni) ...vagy úgy se.
  Persze, tudom, ha ilyen vágyaim vannak sikeres ember úgy sem lehetek §:)”
 • 4. mézgaaladár 2008. december 05. 08:06
  „Gratulálok, hogy az utóbbi évtizedek egyik legkétesebb, legzűrösebb, adósságokat halmozó beruházása túl élte megálmodójának ámokfutását és határozottan jó színvonallal, pozitív imázzsal sikeresen működik.”
 • 3. jockey 2008. december 04. 19:47
  „1.

  A vicc valóban remek!

  A képen látható managereknek meg további sok sikert! Bár én a magam részéről a teljesítményben hiszek.”
 • 2. TancsKaszabell 2008. december 04. 16:36
  „Jó ! kedves bobo(1).
  A vicc is ragyogó volt.
  Bizony sikerekre van szükségünk,mert csak az sarkall többre jobbra szebbre!”
 • 1. bobo 2008. december 04. 01:01
  „Az ember mindig büszke, mikor jól menő helyi vállalkozásokról olvashat. Hogy vannak terveik, folyamatosan fejlesztenek, megújulnak. Eredményeiket mindenki elismeri és büszke rájuk. Függetlenek és nem befolyásolják senki véleményét. Akik nem a külföldiek pénztárcáját nézik, hanem a magyar keresetekhez igazodnak. Olyan helyzetben érezhetik magukat, ahol a számlák kifizetése nem okozhat problémát.

  Vannak, akiknek minden sikerül.

  ("A bolondok házában csöng a telefon.
  - Jó napot kívánok! A 12-es szobában van valaki?
  - Egy pillanat...nincs. - feleli a nővér
  - Hurrá! Akkor sikerült megszöknöm.")”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Társulat: érkezik az István, a király

Sopron - Sopronban is bemutatják az István, a király című rockoperát márciusban. A Társulat az… Tovább olvasom