Kisalföld logö

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -8°C | 2°C Még több cikk.

Osztrák uraknak keresik az igazit

Egy magyar hölgy nyitott Bécsben társkereső irodát. Az exkluzív partnerközvetítő jól szituált osztrák uraknak keresi az igazit, kizárólag negyvenen felüli asszonyok személyében.
– Partnereink jól szituált, középosztálybeli osztrák urak, akik magyar feleségre, élettársra vágynak – mondja az irodavezető, H. Beáta. – Nagyon jó az ázsiója honfitársainknak Ausztriában: odaadóknak, szorgalmasaknak, alkalmazkodóknak ismerik a magyar nőket. Három hónap alatt huszonöt párkereső férfi és ugyanennyi hölgy adatait vettük fel. Októberben Sopronban lesz a találkozójuk, ahol minden eldőlhet.

– Én is jelentkeztem az irodánál, mert évek óta magányosan élek, de a reményt még ápolom – mondja egy soproni orvosnő, aki kérte, hogy személye inkognitóban maradhasson.

– Megnyerő számomra, hogy a jelentkezési adatlapon a horoszkópomat, vallást, hobbit is feltüntetik.
A bécsi társkereső iroda abban is eltér a többitől, hogy a részleteket is alaposan feltárja. Azt is tudni szeretnék ugyanis, hogy a partnerre vágyó hölgynek van-e tetoválása vagy piercingje. – Ez azért fontos – magyarázza Beáta –, mert nemrégiben ebből adódott kisebb kellemetlenség. Egy hatvanéves férfinek sikerült ugyanis egy csinos negyvenes magyar hölgyet találnunk. Kölcsönösen tetszettek egymásnak, ám már az első pásztorórán kiderült, hogy a nőnek tetovált a háta. A férfi, mint az telefonhívásából hamarosan kiderült, ki nem állhatta az ilyesmit...

– Hitvallásunkhoz tartozik, hogy mindenkinek meg lehet találni a társát, de erre időt és energiát kell szentelni – folytatja a társkereső iroda tulajdonosnője. – Akad egy olyan réteg például, amelynek képviselői nagyon jómódúak, dohányoznak, drága italokat fogyasztanak és rendszeresen kaszinóznak. Számukra a takaros, spórolós asszonyokat hiába is ajánlanánk. Tapasztaltam, hogy a hasonló életmódot kedvelő, egyedülálló nőkkel viszont jól kijönnek. Sok burgenlandi gazda kifejezetten kedveli a nagy munkabírású, szorgalmas magyar asszonyokat. Már több ilyen kapcsolat alakult ki.

A társkereső, amely a bécsi belvárosban várja a hozzá fordulókat, szexpartnereket nem közvetít. Bécsben viszont már híre ment annak, hogy sikeresen közvetít a kereső szívek között. Így az osztrák urakon kívül a császárvárosban élő angol, olasz, német férfiak érdeklődését is kiváltotta. Bizonyságul, hogy uniós csatlakozásunk a szerelem határait is kitágította.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugalom a városházán

– Nagyobb szervezeti átalakítást nem látok indokoltnak, a hivatal lakossági megítélésén kell… Tovább olvasom