Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 18°C | 28°C Még több cikk.

Összetartozó városok

Sopron - A városok közötti együttműködés elmélyítése, a szlovák–magyar viszony javítása is célja a pozsonyi magyar intézet által meghirdetett találkozónak, amire Sopront is meghívták.
Összetartozó Városok címmel hirdetett a meghívott városok képviselői számára találkozót a Magyar Köztársaság Pozsonyi Kulturális Intézete. A holnapi rendezvényre hét magyarországi és kilenc szlovákiai város kapott meghívót, köztük Sopron is. Az összejövetel elsődleges célja a városok közötti kulturális és turisztikai együttműködés elmélyítése. Nem titkolt célja a találkozónak az sem – fogalmazott meghívólevelében dr. Krasztev Péter igazgató –, hogy példát mutassanak nagyvonalúságból, együttműködési hajlandóságból, abból, hogy az országos politika konfrontatív késztetései nem befolyásolhatják a hétköznapi emberek közösségi tevékenységét. Sopront Abdai Géza alpolgármester képviseli a rendezvényen.

Olvasóink írták

  • 1. anca 2009. március 07. 07:48
    „"...hogy példát mutassanak nagyvonalúságból, együttműködési hajlandóságból, abból, hogy az országos politika konfrontatív késztetései nem befolyásolják a hétköznapi emberek közösségi tevékenységét. Sopront Abdai Géza alpolgármester képviseli a rendezvényen."

    Közismert diplomáciai képességei őt teszik alkalmassá...?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összefogásban a polgári védelem ereje

Sopron - Ötvenketten tevékenykednek a megyében a polgári védelem területén. A polgári védelem napja… Tovább olvasom