Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Összefüggéstelen válaszok - Drog lapult a zsebekben Győrben és Sopronban is

A rendőrök Győrben és Sopronban is kábítószer birtoklása miatt állítottak elő fiatalokat.

A Soproni Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottjai 2015. április 9-én 18 óra 45 perckor Sopronban, a Lővér körúton ellenőriztek egy Volkswagen típusú személygépkocsit és utasait.
A rendőrök az igazoltatáskor észlelték, hogy a járműben tartózkodó három harkai fiatalember idegesen viselkedett és zavartan, összefüggéstelenül feleltek a kérdésekre.

A járőrök a fiatalok ruházatát átvizsgálták és nadrágjaik zsebéből egy-egy alufóliába csomagolt bruttó 12,1 gramm illetve bruttó 26,8 gramm kábítószergyanús növényi származékot valamint a jármű kutatásakor, a jobb első ülés alól bruttó 15,8 gramm szintén alufóliába csomagolt kábítószergyanús növényi törmeléket foglaltak le.

A fiatalok beismerték, hogy az „anyag" marihuána és abból a tegnapi napon cigarettába sodorva fogyasztottak, amit a velük szemben alkalmazott gyorsteszt eredménye is megerősített.

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu


A Soproni Rendőrkapitányság a 19 éves és a két 21 éves harkai lakos ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

A Készenléti Rendőrség járőrei 2015. április 10-én 1 óra 30 perckor Győr-Marcalvárosban igazoltattak négy helyi fiatalembert. A rendőrök az intézkedés alá vont férfiak ruházatát átvizsgálták és kabátzsebeikből összesen 10,42 gramm kábítószergyanús növényi származékot foglaltak le.

A járőrök a fiatalokat mintavételre előállították.

A Győri Rendőrkapitányság a négy egyaránt 24 éves győri lakos ellen kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást - közölte a rendőrség.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három autó és egy autószállító trailer ütközött a 84-es főúton - fotó

Kópháza és Nagycenk között történt a baleset pénteken, két ember megsérült. Tovább olvasom