Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Összefogtak és indulnak a választáson

Megalakult a Városvédők Összefogtunk Sopronért Egyesület. A szervezet az önkormányzati választásokon minden körzetben állít jelöltet.

– Egyesületünket tizenkét olyan tag alapította, akik fontosnak tartják Sopron értékeinek védelmét, a fogyatékkal élők érdekeinek képviseletét, a környezettudatos szemlélet népszerűsítését, sport- és szabadidős tevékenységek szervezését – fogalmazott a tegnapi sajtótájékoztatón Uzoni Pál, az egyesület elnöke.

– Fontosnak tartjuk, hogy a helyi politikában a demokrácia klasszikus értékeinek megfelelően az egyén gondolatai és tenni akarása is megjelenjen. Sopron problémáit jobban érzékeli – s talán a gondok orvoslására is jobb javaslatokat adhat – az, akit nem a központi politika befolyásol – tette hozzá. Az egyesület valamennyi körzetben állít jelöltet az önkormányzati választásokon, a személyeket és a programjukat, a listavezetőt és a polgármesterjelöltet a választás időpontjának hivatalos kihirdetése után mutatják be.

Olvasóink írták

 • 4. Lordista 2010. július 06. 12:48
  „Úzoni Pált keresd ebben a társaságban:
  http://www.hetek.hu/hetek_kozeleti_klub
  Minden választás előtt feldugja a fejét egy-két "zöld" vagy "védő" alakulat, ami mögött rendszerint bukott politikusok, vagy bukott politika áll.
  ÓVATOSAN KEZELJÜK ŐKET!”
 • 3. Orfeusz 2010. július 05. 16:05
  „AZ MDF NEVŰ EGYKORI PÁRT FEDŐINTÉZMÉNYE, REINKARNÁCIÓJA.... VIGYÁZZUNK ÉS ÓVAKODJUNK AZ IDE-ODA SZÁLLDOSÓ ÁLPOLITIKUSOKTÓL. N. T. LESZ A POLGÁRMESTERJELÖLTJÜK ÉS A LISTAVEZETŐJÜK ....”
 • 2. Keglovich 2010. július 05. 07:55
  „Kár,hogy nincs még honlapjuk.Szívesen olvasnék róluk s lenne egy,két "alkotó" ötletem.
  A célokkal egyetértek.
  Kiváncsi vagyok a jejöltekre.
  Sok sikert!”
 • 1. littlesue 2010. július 04. 12:17
  „"Sopron problémáit jobban érzékeli - s talán a gondok orvoslására is jobb javaslatokat adhat - az, akit nem a központi politika befolyásol" - teljesen egyetértek. Nem kicsi a feladat, sok sikert kívánok hozzá!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Végre! - Felújítják a piknikhez vezető utat

Várhatóan július 7-én, szerdán megkezdődik a Páneurópai Piknik emlékparkhoz vezető út felújítása,… Tovább olvasom